27. september 2020
Rigtig mange mennesker plejer at lægge vejen forbi Centret i Svebølle, når der er motorcykeltræf. Sidste år kunne man se på omkring 200 motorcykler.
gallery icon

Se billedserie

Rigtig mange mennesker plejer at lægge vejen forbi Centret i Svebølle, når der er motorcykeltræf. Sidste år kunne man se på omkring 200 motorcykler.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krom og kubik ved Centret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krom og kubik ved Centret
Kalundborg - 25. januar 2019 kl. 19:01
Af Søren Kloster Sørensen

Det er efterhånden blevet en fast forårstradition, at der holdes motorcykeltræf i Svebølle.

Det sker igen lørdag den 6. april, hvor Niels Kristiansen fra Svebølle for 12. gang vil stå i spidsen for arrangementet, der afvikles ved Centret i Svebølle.

De seneste år er træffet blevet udvidet, så der også er deltagelse af både amerikanerbiler, veteranbiler og knallerter.

- Sidste år kom der omkring 200 motorcykler, og p-pladsen var samtidig fyldt op med amerikanerbiler, veteranbiler og knallerter. Det er sjovt, vi har fået flere grupper med, siger arrangør Niels Kristiansen, som også fortæller, at der som vanligt vil være rundstykker og kaffe ved Centret.

Niels Kristiansen, der i dag selv kører på en Honda, genfandt for omkring 15 år siden glæden ved at køre motorcykel, efter han havde holdt pause med det, siden han var helt ung.

- Jeg elsker at køre motorcykel, og derfor synes jeg også, det er dejligt at mødes med andre, som har samme interesse, siger Niels Kristiansen, der opfordrer alle til at komme og kigge på de fine køretøjer til foråret.

En anden MC-tradition, som Niels Kristiansen har været med til at starte, er den årlige biker-gudstjeneste i den gamle kirke i Avnsø.

Den finder også sted i år for tredje år i træk. Det foregår på kristi himmelfartsdag den 30. maj.

- Vi prøver at gøre det til en god, fast tradition, og hvert år er der dukket flere og flere motorcyklister op - men alle er velkomne, siger han.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk