6. august 2020
Charlotte og Randi Møller Madsen overtog Smakkerup Kro i 2003. Nu er kroen lukket og sat til salg.
Charlotte og Randi Møller Madsen overtog Smakkerup Kro i 2003. Nu er kroen lukket og sat til salg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kroen lukker: - Vi har ikke kræfterne længere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kroen lukker: - Vi har ikke kræfterne længere
Kalundborg - 03. januar 2020 kl. 14:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter knap 17 år lukker Charlotte og Randi Møller Madsen Smakkerup Kro. Sygdom og arbejdspres årsag til tung beslutning. *

- Vi har ganske enkelt ikke kræfterne længere. Jeg kan slet ikke yde det, der skal til, med min sygdom, der ikke bliver bedre, og Randi er kørt træt, fordi hun nærmest står alene med alle opgaverne. Det har været en meget tung beslutning. Men nu er den taget og kroen lukket.

Det siger Charlotte Møller Madsen efter, at hun og Randi lukkede Smakkerup Kro på årets sidste dag i 2019. Ingen vidste noget om det før nu.

- Normalt har vi lukket i januar, men denne gang åbner vi ikke igen, siger Charlotte Møller Madsen.

Charlotte tilføjer, at beslutningen er truffet »efter mange, lange og store overvejelser«: Det er med tungt hjerte og vemod, at vi lukker vores lille kro på landet, tilføjer hun.

Smakkerup Kro er nu sat til salg. Selve kroen er på 400 kvadratmeter. Dertil hører en 140 kvadratmeter stor lejlighed på en 2000 kradratmeter stor grund.

- Der har været rigtig mange gode, positive stunder for os gennem de knap 17 år i selskab med glade, positive mennesker, hvoraf mange har sat sig spor i vore hjerter.

Vi har haft mange glæder i de snart 17 år, vi har drevet (og boet på kroen) - mødt mange dejlige mennesker, som udover at være kunder, også har sat sine spor i vores hjerter.

Hvad så nu?
- Som sagt er det vores forventning - og håb - at kroen kan drives videre. Der er afgjort et økonomisk grundlag for det. Men ellers skal vi ud på arbejdsmarkedet. Randi (51 år) skal finde job som kok, mens jeg meget gerne vil have arbejde indenfor grafisk branche/bogholderi, siger Charlotte, 54, som i de seneste 13 år har virket i fleksjob på kroen.

- Livet fortsætter jo heldigvis, og det er vigtigt at understrege, at vi ikke sælger kroen på grund af økonomien, siger Charlotte og tilføjer, at indbetalte depositum til fester og gavekort til 2020 og 21 naturligvis refunderes ved henvendelse til kroen.

BR

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk