17. januar 2021
Formand Troels Lund i forgrunden. Bestyrelsen blev kritiseret for at bruge (for) mange penge, og det skal der tages hånd om. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Formand Troels Lund i forgrunden. Bestyrelsen blev kritiseret for at bruge (for) mange penge, og det skal der tages hånd om. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kritik af vandværk - bruger for mange penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kritik af vandværk - bruger for mange penge
Kalundborg - 19. maj 2019 kl. 14:07
Af Bjarne Robdrup

Bestyrelse i Drøsselbjerg Strand parat til at se på omkostningsniveau, som flere brugere finder er uacceptabelt højt.

*
- Vi hører hvad I siger og vi tager det med i bestyrelsen. Men vi har i forvejen lagt op til mindst 10 procent reduktion på bestyrelseshonorarer og andre omkostninger.

Sagt af formanden for Drøsselbjerg Strands Vandværk, Troels Lund, på søndagens generalforsamling, som med 73 andelshavere samlede godt 10 procent af forbrugerne, langt flere end normalt. Med udsagn som korruption, bedrageri og diktatur fra en af kritikerne, Benny Juul, var der forlods lagt i kakkelovnen til årsmødet - men så dramatisk blev det ikke.

Troels Lunds formandsberetning blev godkendt, og der var også klapsalver til et regnskab, som dog bør undergå skærpet kontrol i forhold til nu, som det blev udtrykt.

- Administrationsomkostningerne (lønninger, honorarer mm) er fire-fem gange så høje i lille Drøsselbjerg i forhold til naboen, Kirke Stillinge Vandværk, blev det påpeget.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk