18. december 2018
Her ses otte af de ni frivillige i Kriseteamet, som hjælper børnefamilier i krise og sorg. Privatfoto
Her ses otte af de ni frivillige i Kriseteamet, som hjælper børnefamilier i krise og sorg. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kriseteamet nomineret til Benny Andersen pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kriseteamet nomineret til Benny Andersen pris
Kalundborg - 13. marts 2018 kl. 20:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Eva Lyng Johansen
Lørdag fik Bodil Giversen, leder af Sundhedstjenesten i Kalundborg Kommune, besked om at Kriseteamet er blandt de tre nominerede til Benny Andersen prisen, som bliver uddelt på Børnekonferencen den 13. marts i Horsens på Hotel Bygholm slot.

- Så fik jeg travlt med at finde af hvem der kunne tage afsted fra Krisetaemet og modtage prisen. Jeg har heldig funde mindst to, som kan tage afsted, siger Bodil Giversen, som selv er koordinator for Kriseteamet.

I indstillingen til Benny Andersen prisen står: »Kriseteamet består af ni frivillige ildsjæle, der hjælper børnefamilier i Kalundborg kommune, der er i sorg og krise, efter dødsfald, eller allerede inden ved livstruende sygdom. Vejledning og rådgivning gives enten telefonisk eller ved op til seks hjemmebesøg, ligesom de kan hjælpe videre til den kommunale sorggruppe eller formidle kontakt til andre relevante samarbejdspartnere.

De frivillige er bestående af et blandet korps af sygeplejersker, pædagoger, lærere, socialformidlere og sundhedsplejersker. Nogle af dem er gået på efterløn eller pension, men brænder stadig for at hjælpe børn og familier, der er i nød. Alt arbejde er ulønnet, og der er heller ingen midler til de to årlige møder, der afholdes for at udveksle erfaringer og lægge vagtplan, så en tildeling af Benny Andersen Prisen vil være en velfortjent anderkendelse, som de bestemt har fortjent.«

De to andre nominerede er Sisse Boll og Ordblindepatruljen og Bodil Dickow.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk