15. juli 2020
Formanden for juryen Johs. Christoffersen overrækker Østdansk Turismes innovationspris til godsejer Birgitte Dinesen, Kragerup Gods.
Formanden for juryen Johs. Christoffersen overrækker Østdansk Turismes innovationspris til godsejer Birgitte Dinesen, Kragerup Gods.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kragerup Gods vinder årets innovationspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kragerup Gods vinder årets innovationspris

Østdansk Turisme præmierer godset for en nyskabende måde at skabe vækst i turismen i Region Sjælland. Innovationsprisen er på 20.000 kroner.

Opdateret 22. juni 2013 kl. 03:36
Kalundborg - 23. oktober 2009 kl. 09:50
Af Jørn Nymand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når man formår at omdanne sig fra en herregård med jordbrug til en driftig oplevelsesøkonomisk virksomhed, så fortjener man at få en pris.
Det mener man i Østdansk Turisme, og derfor har man tildelt Kragerup Gods årets og samtidig foreningens første innovationspris, der er på 20.000 kroner.

Prisen gives som et rygklap til en virksomhed, der på en nyskabende måde udnytter nye teknologier eller koncepter til at skabe vækst i turismen i Region Sjælland.

I juryens begrundelse blev der lagt vægt på den omdannelse, som Kragerup Gods har formået - særligt med det seneste tiltag med den 1,5 kilometer lange aktivitetsbane, der snor sig fra skovbund til trætop gennem godsets bøge- og nåleskov. Det var for juryen et flot eksempel på innovation.

Ud over selve prisen modtog godsejer Birgitte Dinesen også en skulptur udført af kunstneren Anette Arleth fra Bregninge på Falster samt et diplom.

Prisoverrækkelsen fandt sted som afslutning på en konference på Sørup Herregaard om ny teknologi og digital markedsføring.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk