7. april 2020
Pianist Fida Jamila Issa akkompagnerer til koncerten, hvor Carl Nielsen er på programmet. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Pianist Fida Jamila Issa akkompagnerer til koncerten, hvor Carl Nielsen er på programmet. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncert med Carl Nielsens musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert med Carl Nielsens musik
Kalundborg - 18. februar 2020 kl. 18:29
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 2015 fejrede blev Carl Nielsens 150-års fødselsdag i hele landet. Nu kan man høre hans musik i Raklev Kirke.

Søndag den 1. marts klokken 15.00 er der koncert med Carl Nielsens musik i Raklev Kirke med Sofia Warden, Fida Jamilla Issa og Andreas Bigom.

Sopranen Sofia Warden har lige afsluttet sin bachelor i klassisk sang på Syddansk Musikkonservatorium. Hun har sunget hovedrollen i W.A. Mozarts Bastien og Bastienne og Første Dame i Ensemble Orquestras opsætning af Tryllefløjten.

Andreas Bigom, der er opvokset i Kalundborg, har efterhånden etableret sig som en ny tenor fra Danmark. Under sine studier på Syddansk Musikkonservatorium har han medvirket i adskillige produktioner på Den Fynske Opera, dertil har han sunget de krævende roller Turiddu i Cavalleria Rusticana af Mascagni og Pollione i Norma af Bellini. Især som lied- og visesanger har Andreas gjort sig bemærket med sine levende fortolkninger og utrættelige stemme. På nuværende tidspunkt studerer han på Det Kongelige Teaters Operaakademi.

De akkompagneres af 23-årige pianist Fida Jamila Issa, som netop har afsluttet sin bachelor i klassisk klaver fra Syddansk Musikkonservatorium. Hun modtog sin første klaverlektion som ni-årig og havde derefter nogle år med en række af sideløbende hobbyer, inden interessen for musikken for alvor begyndte at bide sig fast, og den har siden haft en betydelig rolle i hendes liv. Hun kan jævnligt høres til koncerter i både København, Odense og andre byer.

Programmet vil vise Carl Nielsen, som vi kender ham - men også den eksperimenterende og nysgerrige Carl Nielsen, som blev knap så kendt.

Alle er velkomne, og der er gratis adgang.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk