17. oktober 2019
Før var der ét stort lokale, nu er der blevet sat vægge op og bagerst er der indrettet værksted, hvor proteserne fremstilles.
gallery icon

Se billedserie

Før var der ét stort lokale, nu er der blevet sat vægge op og bagerst er der indrettet værksted, hvor proteserne fremstilles.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom og se den nye klinik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom og se den nye klinik
Kalundborg - 23. januar 2019 kl. 21:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En enkelt dag måtte Deres Tandtekniker holde klinikken på Sct. Jørgensbjerg lukket, så indehaver Ditta Rasmussen og hendes personale kunne flytte de sidste ting på plads i den spritnye klinik på Lindegade 2.

Her har Fionas verden holdt til i en årrække, afløst af tøjbutikken Concept, men nu er det tandteknikere Ditta Rasmussen, der har fået indrettet en moderne klinik med masser af plads. Skillevægge har delt lokalet op, så der er plads til de forskellige funktioner i klinikken.

- Jeg faldt for lokalerne, fordi der var nogle rigtig gode muligheder. Blandt andet er der trinløs handicapvenlig indgang fra Møllestræde og lige nu har vi en ansøgning liggende hos kommunen om to parkeringspladser på Møllestræde, så det er nemt at komme hertil, siger Ditta Rasmussen.

Lyst og let
Man kan næsten ikke kende lokalet igen. Gulvene er blevet slebet, har fået olie og lyser gevaldigt op. Den store reception er centralt placeret og byder velkommen og i sofahjørnet er der plads til at sidde og slappe af mens man venter.

- Vi har fået indrettet to kliniklokaler og et stort værksted, hvor vi laver proteserne og et personalerum. For at få lyset igennem hele lokalet, går væggene ikke helt op til loftet, men er i glas det sidste stykke. Det giver et flot lysindfald, mener Ditta Rasmussen.

Pernille Mathiasen er ny tandtekniker i klinikken, Juliet Sørensen er tilknyttet klinikken i Holbæk og i Kalundborg kan man desuden møde receptionist Christine Carlsson.

Fredag den 1. februar er der reception mellem klokken 14 og 16, hvor alle er velkommen til at kigge ind og se den helt nye og flotte klinik.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk