23. april 2019
Jim´s på Reersø lukkede sidste søndag. Der var ellers stort opbakinng til åbningen, men det har vist sig umuligt at få en rentable forretning ud af det. Foto: Mie Neel
Jim´s på Reersø lukkede sidste søndag. Der var ellers stort opbakinng til åbningen, men det har vist sig umuligt at få en rentable forretning ud af det. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Købmandsbutik lukker efter fire måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Købmandsbutik lukker efter fire måneder
Kalundborg - 17. juli 2018 kl. 11:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire måneder varede butikseventyret på Reersø for Jim Samuttis.

Købmanden, der i forvejen driver «Min Købmand« i Kirke Helsinge og Stillinge Strand, åbnede i slutningen af marts Jim´s på Strandvejen 62 i lokaler, der for år tilbage havde huset en købmandsbutik.

Jim Samuttis åbnede butikken for at imødekomme det tomrum, der var opstået efter Robert Bang Hansen sidste år lukkede »Købmanden på Reersø«.

Forleden kunne man på facebook læse, at søndag var sidste åbningsdag i butikken

- Vi prøvede i fire måneder, men må erkende at der er rigtigt lang vej til en rentabel forretning. Tror vi alle, familie som personale, ville være slidte op inden da. Nu bliver det spændende hvad fremtiden bringer. Jeg vil i hvertfald prøve at skære ned på mit arbejdsbehov og bruge mere tid på familie og Rikkes nye blomsterbutik i Mullerup, siger JimSamuttis.

Han fortryder ikke et øjeblik at have prøvet kræfter med butikken på Reersø.

- Det var noget jeg havde lyst til at afprøve og det var forsøget værd. Men vi nåede aldrig den budgetteret omsætning, heller ikke i sommermåneden, så det går jo ikke. Derfor lukker jeg nu og bruger kræfterne på mine andre steder, slutter Jim Samuttis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk