3. december 2020
P-pladsen til Meny blev afspærret i aftes, mens politiet foretog en række tekniske undersøgelser. Området er nu genåbnet.Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

P-pladsen til Meny blev afspærret i aftes, mens politiet foretog en række tekniske undersøgelser. Området er nu genåbnet.Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Købmanden alarmerede selv politi da skuddene faldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Købmanden alarmerede selv politi da skuddene faldt
Opdateret 18. november 2020 kl. 13:26
Kalundborg - 18. november 2020 kl. 12:34
Af Bjarne Robdrup

Præcis hvordan købmand Peter Egebæk i Meny fik oplysningen om, at der blev skudt udenfor hans forretning på p-pladsen på Nørre Allé 133, ønsker han ikke at udtale sig om.

Men han bekræfter, at han opholdt sig i butikken, og det var købmanden selv, der alarmerede politiet om det dramatiske hændelsesforløb tirsdag klokken 18.12, som foreløbig har kostet to menneskeliv:

arrow Læs også: Afbrændt bil vigtig brik i drabene i Kalundborg - det siger politiet om bandekonflikt

- Vi hørte ingenting indendøre, men så snart jeg erfarede, hvad der skete, alarmerede jeg politiet. Og efterfølgende har det været trygt at opleve, hvordan politienhederne har håndteret hele sagsforløbet, som naturligvis har rystet os alle sammen, siger Peter Egebæk - og så tilføjer han:

- Jeg er blevet instrueret om, præcis hvad jeg må sige til pressen, og hvis du spørger ind til detaljer i forløbet, skal jeg henvise til politiet. Det kan og må vi ikke udtale os om, siger købmanden.

Peter Egebæk fortæller også, at hele medarbejderstaben onsdag morgen blev orienteret om forløbet.

- Der er givet en grundig og fin orientering, og der er gjort et godt stykke arbejde for at gøre alle medarbejdere trygge. Det har stor betydning for os, siger han.

Politiet har også talt med nogle af de vidner, der opholdt sig på parkeringspladsen, da der blev skudt?

- Detaljer omkring selve hændelsesforløbet på p-­pladsen kan jeg ikke kommentere, siger Peter Egebæk:

- Men jeg kan sige, at butikken er i normal drift og åben i dag, onsdag, og fuldt ud tilgængelig. Det gælder også p-mulighederne omkring Meny bortset fra den bagerste del af p-området, som politiet optager blandt andet med en indsatslederbil.

- Det, der er vigtigt for os i Meny, er, at alt, hvad vi har kendskab til i hele sagsforløbet, er givet videre til Midt og Vestsjællands Politi. Og vi er også trygge ved at vide, at der ikke er nogen, som behøver at frygte noget som helst, siger Peter Egebæk.

Bil brændt af

Midt og Vestsjællands Politi oplyser, at kort efter skyderiet blev der brændt en bil af på Eskebjergvej, øst for Kalundborg. Politiet modtog den anmeldelse klokken 18.26.

Hvorvidt bilen har noget med skyderiet at gøre, har politiet endnu ikke kunnet sige noget om.

Dog er det ofte set, at gerningsmænd brænder flugtbiler af i forsøget på slette de spor, som de måtte have efterladt i bilen.

Det kan for eksempel være fingeraftryk eller måske spyt, hår, blod eller andet, som vil kunne bruges til at udvinde dna fra.

arrow Efter drabeligt skyderi: Overlevende skudoffer afhørt
20. november 2020 kl. 10:47 Opdateret: kl. 10:48
arrow Likvideret med koldt blod: Det ved politiet nu
19. november 2020 kl. 11:03 Opdateret: kl. 11:17
arrow To dræbt i voldsomt skyderi: Derfor var de i Kalundborg
18. november 2020 kl. 10:56 Opdateret: kl. 10:56
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk