14. december 2018
Strids Mølle åbnede lørdag, og rigtig mange ville gerne se det nye sted, så der var tætpakket inde i de  nylavede lokaler. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Strids Mølle åbnede lørdag, og rigtig mange ville gerne se det nye sted, så der var tætpakket inde i de nylavede lokaler. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kø ved nyt traktørsted og bageri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kø ved nyt traktørsted og bageri
Kalundborg - 17. november 2018 kl. 14:22
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I vejsiden og på p-pladsen var der lange rækker af biler lørdag, hvor der var officiel åbning af Strids Mølle for offentligheden.

arrow Læs også: Næsten 800 år gammel mølle genåbner lørdag

Den næsten 800 gamle Strids Mølle, som blev grundlagt af Valdemar Atterdag tilbage i 1300-tallet, genåbnede som bageri og traktørsted.

Folk stod tætpakket både udenfor og indenfor i lokalerne, og kokken Erik Geppel og de andre folk i køkkenet havde travlt med at lave lækre smagsprøver med blandt andet røget dyrekølle, og der var nybagt brød, som den polske bagermester, Sebastian Kotowski, stod bag.

Det er Iben og Anders Møller, Kattrup Gods, som står bag genåbningen af Strids Mølle, og parret bød i fællesskab velkommen til de mange besøgende.

- Vi har glædet os til denne dag. Vi fik idéen til det for mange år siden, og der var mange, som ikke kunne forestille sig det. Vi er utroligt glade for det, sagde Anders Møller, som overlod ordet til sin kone.

- Vi vil synliggøre processen, fra kornet bliver malet, til det bliver bagt og serveret. Det hele bliver lavet fra bunden, sagde Iben Møller.

- Vi laver det her for de lokale, og vi vil bruge vores egne produkter og lokale produkter, fortsatte Iben Møller.

Til sidst takkede hun alle de tilstedeværende, for at de var kommet og for deres opbakning.

Mange af gæsterne havde gaver og lykønskninger med til værtsparret.

- Det bliver et traktørsted, hvor man kan få morgenmad, brunch, frokost og kaffe. Det skal være et hygggeligt sted at komme for alle, fortalte Anders Møller.

Åbningstiderne bliver torsdag og fredag fra klokken 11-17 samt lørdag og søndag fra klokken 9-15.

Stedet har plads til 50 siddende gæster.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk