22. september 2021
Fire unge mænd og drenge i alderen 15-19 år fremstilles mandag i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk sigtet for grov vold i forbindelse med knivstikkeriet i Bredgade Kalundborg søndag aften. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
Fire unge mænd og drenge i alderen 15-19 år fremstilles mandag i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk sigtet for grov vold i forbindelse med knivstikkeriet i Bredgade Kalundborg søndag aften. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knivstikkeri i Bredgade - Fire i grundlovsforhør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knivstikkeri i Bredgade - Fire i grundlovsforhør
Kalundborg - 17. september 2018 kl. 10:26
Af Martin Stokkebro Moestrup

Fire unge unge mænd og drenge i alderen 15-19 år fremstilles i dag klokken 13 i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk. De er sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 245 om grov vold i forbindelse med et knivoverfald, der fandt sted søndag aften i Bredgade i Kalundborg ved 19-tiden.

arrow Læs også: Fire unge fængslet for knivstikkeri

Bare en time senere kunne politiet på Fyn dog stoppe en bil og anholde de fire sigtede personer. Opmærksomme vidner havde nemlig givet politiet en god beskrivelse af deres bil, inklusiv bilens registreringsnummer, samt en beskrivelse af de involverede personer i episoden.

Under episoden i Bredgade kørte en bil med flere personer ind foran en anden bil og tvang den til standsning. I bil nummer to på passagersædet sad en 18-årig mand fra Kalundborg, som blev angrebet af flere personer fra bil nummer et. Under angrebet blev han stukket med en kniv i det ene ben.

Manden blev først kørt til Sundheds- og Akuthuset på Nørre Alle. Herefter blev han kørt med ambulance til Holbæk Sygehus. Han har det efter omstændighederne godt, oplyser kommunikationsrådgiver Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Tre af de sigtede er fra Fyn, mens en enkelt stammer fra Kalundborg. Politiet skal nu finde ud af, hvorfor de tog til Kalundborg, fortæller Martin Bjerregaard.

- Der har ikke været nogen episode mellem parterne umiddelbart op til angrebet, eksempelvis et skænderi. Politiet arbejder ud fra, at formålet med kørslen til Kalundborg har været det her. Derfor vil vi nu spørge de anholdte om, hvorfor den 18-årige skulle stikkes. Vi er ikke bekendt med relationer mellem offeret og gerningsmændende, men det er noget af det, vi nu skal have klarlagt, siger Martin Bjerregaard.

arrow Grundlovsforhør udsat: Tolk tilkaldt
17. september 2018 kl. 15:28 Opdateret: kl. 15:28
arrow Dramatisk knivstikkeri: Fire anholdt på Fyn
17. september 2018 kl. 07:36 Opdateret: kl. 07:36
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk