31. maj 2020
Michael Rasmussen fra Meny og Trine Nystrup, Postgaarden, glæder sig til at se en stopfyldt Postgaarden, så der kan komme en masse penge ind til Kræftens Bekæmpelse, når der holdes børneloppemarked. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Michael Rasmussen fra Meny og Trine Nystrup, Postgaarden, glæder sig til at se en stopfyldt Postgaarden, så der kan komme en masse penge ind til Kræftens Bekæmpelse, når der holdes børneloppemarked. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knæk Cancer: Postgaarden fyldes med børnelopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knæk Cancer: Postgaarden fyldes med børnelopper
Kalundborg - 17. oktober 2019 kl. 07:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TV 2 og Kræftens Bekæmpelse er igen i år gået sammen i det store Knæk Cancer-arrangement. De gør det ikke alene, men sammen med danskerne, for kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats. Den er Trine og Morten Nystrup, indehavere af Postgaarden i Kalundborg, helt med på, derfor har de afsat lørdag den 26. oktober til også at bidrage til indsamlingen. Det er den dag hvor Knæk Cancer kulminerer med det store indsamlingshow i TV2 om aftenen efter en uge 43 med fuldt fokus på Knæk Cancer.

- Vi har arrangeret et stort børneloppemarked på Postgaarden, hvor man kan sælge alt, der er relateret til børn. Børnetøj, ventetøj, legetøj, børnemøbler og meget andet, fortæller Trine Nystrup.

Alt det som bliver solgt i baren på Postgaarden den dag - sodavand, saftevand, øl, kaffe og andet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Meny-kager til godt formål
- Vi har desuden fået en rigtig fin aftale med Meny om, at de leverer kage til loppemarkedet, og de penge, der kommer ind ved kagesalget, de går også til kræftens Bekæmpelse, fortæller Trine Nystrup.

Hun håber på rigtig stor opbakning til dagen.

- Det er et godt formål, vi samler ind til, og desuden er det jo oppe i tiden med genbrug, og det handler dagen jo også om.

Trine Nystrup fortæller videre, at der stadig er ledige pladser til folk, der gerne vil være med og bidrage til det gode formål.

- Det børnetøj, som eventuelt ikke bliver solgt i løbet af lørdagen, det har Mødrehjælpen i Kalundborg sagt ja til at tage ind.

Der bliver sat indsamlingsbøsser op fra Kræftens Bekæmpelse, så alle på den måde kan donere direkte til årets store Knæk Cancer-indsamling.

Lotteri støtter også
Det nye initiativ fra Trine og Morten Nystrup finder sted i tidsrummet fra kl. 10-15, hvor man også kan prøve lykken i et amerikansk lotteri, og her kan man med det samme kan se, om man har vundet. Det er lokale butikker, der har doneret en masse gaver. Alle pengene fra lotteriet går også ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Er man interesseret i at få en stand til børneloppemarkedet, kan man henvende sig til Trine Nystrup.

Allerede lørdag den 16. november er man klar med et loppemarked på Postgaarden, hvor der er plads til alle muligt brugte effekter.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk