2. marts 2021
Divisionsafslutning fra en tidligere sæson, hvor man ser Kalundborgs tre øverste brætter i aktion - Jesper Nørgaard, Jens Nording og Carl Erik Møller. Privatfoto
Divisionsafslutning fra en tidligere sæson, hvor man ser Kalundborgs tre øverste brætter i aktion - Jesper Nørgaard, Jens Nording og Carl Erik Møller. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar med skak på internettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar med skak på internettet
Kalundborg - 28. januar 2021 kl. 17:34

Også klublivet i Kalundborg Skakklub er blevet lagt ned af coronakrisen. Derfor har klubbens webmaster Jens Nording netop fået opsat et turneringssystem i et internationalt skaksystem (lichess.org), hvor klubbens medlemmer og andre interesserede nu kan spille med på internettet.

Onsdag aften blev den første test gennemført. Der var opsat en lille turnering, som Jens Nording vandt. Testen gik fint og det er nu planen, at klubben vil lave en hurtigskakturnering hver onsdag klokken 19.

- Alle interesserede kan melde sig og spille med, oplyser Carl Erik Møller fra skakklubben.

Kalundborg Skakklub fik tilbage i 2017 igen sit førstehold med i anden division, som er en landsdækkende turnering i Dansk Skak Union-regi. Indeværende sæson var således fjerde gang, at klubben skulle prøve kræfter i det stærke selskab. Men også her har coronaen været på spil. Turneringen har nu i flere måneder været lukket ned, og i Dansk Skak Union har man netop besluttet at aflyse sæsonens turnering.

Dette betyder, at man i næste sæson vil sætte turneringen op med samme gruppeinddeling som nu. Kalundborg Skakklub vil derfor også i næste sæson spille i anden division. I klubben glæder man sig over dette, og man ser i øvrigt frem til at få en forstærkning af sit hold, idet det tidligere stortalent Esben Christensen, som er født og opvokset i Kalundborg nu flytter tilbage til byen efter cirka 30 år i København.

ur

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk