25. oktober 2021
Skortskær Besøgsgård har ekstra aktiviteter i efterårsferien. Her ses ejer Karen Birch med to af shetlandsponyerne. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Skortskær Besøgsgård har ekstra aktiviteter i efterårsferien. Her ses ejer Karen Birch med to af shetlandsponyerne. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klap et gedekid og smag på bålmad i ferien på besøgsgård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klap et gedekid og smag på bålmad i ferien på besøgsgård
Kalundborg - 13. oktober 2021 kl. 19:27
Af Eva Lyng Johansen

I efterårsferien fra den 16. - 24. oktober kan man opleve dyrene tæt på på Skortskær Besøgsgård ved Havnsø, hvor man kan klappe de kælne gedekid og håndfodre de sjove fjerkræ.

Skortskær Besøgsgård, som ejes af Karen Birch og Brian Hansen, tænder op i bålfadene, hvor man kan lave egne snobrød, som kan nydes til en god varm suppe, lavet af egne råvarer.

Skortskær Besøgsgård byder også på fire middagsevents den 20., 21., 22. og 23. oktober, hvor der er henholdsvis onsdagsflæsk, torsdagsged, fredagsbuk og lørdagssteg.

Her er fokus på egne råvarer fra jord til bord.

Eventen henvender sig både til børnefamilien, men også til dem, som vil sikre sig en hjemmelavet, lokaldyrket og velsmagende oplevelse.

Der bliver slået et telt op på gårdspladsen og udenfor vil der være tændt op i bålfadene.Hvis vejrguderne driller, rykkes der indenfor i en ældre og hyggelig staldbygning.

Billetter kan købes via Skortskærs hjemmeside.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk