15. oktober 2019
Et eksempel fra Swedoor?s produktportefølje.
Et eksempel fra Swedoor?s produktportefølje.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klædt på til at give gode råd om døre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klædt på til at give gode råd om døre
Kalundborg - 24. maj 2019 kl. 09:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mini Byggeentreprise i Høng er nu en del af den kreds af tømrermestre i Danmark, der kan kalde sig Swedoor Dørmænd. Din Dørmand er navnet på Swedoor's håndværkerklub for tømrermestre, der hver dag hjælper boligejere med renovering og nybyg.

- Din Dørmand er Swedoor's klub for håndværkere, der værner om det gode håndværk og har et godt kendskab til vores sortiment. Tømrerne er uddannede til at have særlig indsigt i vores produkter, således at de har de bedste forudsætninger for at kunne rådgive deres kunder i dagligdagen, siger Peter Sejling, der er salgsdirektør hos Swedoor i Nordeuropa.

Der findes nemlig utallige muligheder, når det kommer til valg af døre i hjemmet, og mange har derfor svært ved at vælge den helt rigtige dør. Det står Swedoor's dørmænd klar til at hjælpe med, og Niclas Fedeler fra Mini Byggeentreprise oplever det som en stor fordel i sit daglige arbejde, at han nu kan kalde sig uddannet dørmand.

- Vores kunder bliver ofte overraskede over, hvor mange beslutninger der medfølger, når der skal vælges nye døre til hjemmet. En dør er nemlig ikke bare en dør. Der skal både tages stilling til funktioner, design, støjniveau, sikkerhed og meget mere. Det stiller krav til vores evne til at kunne rådgive vores kunder bedst muligt, og som Swedoor dørmand føler jeg mig godt klædt på til det, fortæller Niclas Fedeler fra Mini Byggeentreprise.

Mini Byggeentreprise i Høng deltager løbende i forskellige kurser og uddannelsesdage for at holde sig opdateret på Swedoor's produktsortiment samt de nyeste tendenser inden for byggebranchen.

ur

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk