22. september 2020
- For os handler det om at overleve som forretning, indtil der kommer en vaccine, fortæller Annette Sønder Nielsen. Foto: Per Christensen
- For os handler det om at overleve som forretning, indtil der kommer en vaccine, fortæller Annette Sønder Nielsen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kino nødt til at bede om hjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kino nødt til at bede om hjælp
Kalundborg - 15. september 2020 kl. 09:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg ville meget, meget gerne undvære at skulle bede om hjælp, men der er ikke andre udveje nu. Biograferne er overladt til at skulle klare sig selv i en tid med få kunder, restriktioner og mangel på store film.

Sådan fortæller Annette Sønder Nielsen fra Kino Den Blå Engel i Kalundborg, som føler, at hun og medbiografdirektør Brian Sønder Andersen er blevet efterladt på perronen af kulturministeren:

- Først blev vi smidt ud af kulturgruppen, og så kom vi ind igen og har ladet vores revisor se på mulighederne. Dem er der ingen af. Vi har ikke mulighed for at søge noget som helst, fortæller Annette Sønder Nielsen.

Med en kraftigt reduceret omsætning i forhold til nomale tilstande uden corona er biografen i Vænget i Kalundborg decideret luk­nings­truet.

- For os handler det om at overleve som forretning, indtil der forhåbentlig kommer en vaccine. Mit drømmescenarie er, at det hele er tilbage til næsten normale tilstande i 2021 med store film og en epidemi, der er slået ned. Men Kino Den Blå Engel kommer ikke så langt uden hjælp, fortæller Annette Sønder Nielsen, som også kan se frem til flere danske film hen over efteråret 2020.

Hun og Brian Sønder Andersen har åbnet Ishjørnet i samme bygning som biografen for at give flere indtægter i en presset tid. Ishjørnet lukkes for sæsonen ved udgangen af uge 42 og åbner igen omkring april 2021 - hvis biografen altså kan holdes kørende til den tid.

Hvis man vil donere penge til at holde Kino Den Blå Engel oven vande, kan det gøres på: Reg.nr. konto nr. 0516 0000329750 eller via MobilePay på 89684.

ur

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk