19. oktober 2019
Fra kinesisk side vises der interesse for at købe det tidligere Kalundborg Sygehus og oprette et science &  technology-center.Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Fra kinesisk side vises der interesse for at købe det tidligere Kalundborg Sygehus og oprette et science & technology-center.Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kinesisk interesse i sygehuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kinesisk interesse i sygehuset
Kalundborg - 24. maj 2019 kl. 15:48
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hans Søie, tidligere erhvervsdirektør i Kalundborg Kommune, er manden, der har sørget for, at der på onsdag kommer en kinesisk delegation til Kalundborg, fordi der fra kinesisk side er interesse for at købe det tidligere Kalundborg Sygehus.

- Delegationen kommer til at bestå af topledere fra Jinan Innovation Zone og investorer fra en meget stor kinesisk virksomhed, Tongke's World, som arbejder med biomedicin, fortæller Hans Søie, som driver eget konsulentfirma, HS Business Service.

Han har arbejdet på denne aftale igennem flere måneder, og baggrunden for det kinesiske besøg er, at Hans Søie fra sin tid som kommunaldirektør i Holbæk Kommune ansatte en kinesisk konsulent, Tie Ou, som han stadig har kontakt til. De to står bag aftalen om det kinesiske besøg, og der er lagt et program for besøget onsdag:

Først bliver kineserne vist rundt på sygehuset, og derefter er der arrangeret en tur rundt i Kalundborg med minibus, hvor man både skal se på industrien og de smukke steder i Kalundborg.

Næste punkt er et oplæg om industrien i Kalundborg ved udviklingsdirektør Michel van der Linden. Derefter skal kineserne mødes med sygehusets ejere, ejendomsudviklingsfirmaet Falk-Rønne og Kirkegaard, og klokken 16 er der arrangeret pressemøde på rådhuset.

Delegationen kommer fra Jinan, som er hovedstaden i Shandong-provinsen med 99 millioner indbyggere.

Besøget drejer sig om, at organisationen skal se hospitalsbygningerne, som de vil købe, hvis de får muligheder for at oprette science & technology innovation-center og etablere dansk-kinesisk samarbejde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk