22. oktober 2018
Fra venstre er det salgskonsulent fra Glad, Brian Olsen, Steen Jensen og Jesper Petersen fra Punkt 1 samt Niels Bonde, Herreshoppen. De tre parter er gået sammen for at skabe en helt ny og anderledes udgave af Black Friday for kunderne i Kalundborg og omegn.
Fra venstre er det salgskonsulent fra Glad, Brian Olsen, Steen Jensen og Jesper Petersen fra Punkt 1 samt Niels Bonde, Herreshoppen. De tre parter er gået sammen for at skabe en helt ny og anderledes udgave af Black Friday for kunderne i Kalundborg og omegn.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kickstart til 22 timer lang Black Friday

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kickstart til 22 timer lang Black Friday
Kalundborg - 13. november 2017 kl. 18:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skal nogle ekstremt gode tilbud og oplevelser til, hvis man skal tage ud og handle, når viseren peger på midnat. Men den opgave er Punkt 1, Herreshoppen og Glad parat til at løfte.

- I år vil vi prøve noget, som vi aldrig har gjort tidligere. Op til Black Friday åbner vi butikken kl. 23.59 torsdag den 23. november, så vi får noget ud af Black Friday lige fra begyndelsen.

- Og vi er naturligvis klar med nogle ekstremt lave priser, som vi roligt kan kalde for kø-tilbud, så der bliver rigtig meget at komme efter i hele vores butik, lover Steen Jensen, Punkt 1.

Punkt 1 holder åbent lige til klokken 22 fredag aften.

Kalundborg Rock'er er også på pletten hos Punkt 1, hvor man fra midnat og frem til klokken syv om morgenen kan købe billetter til næste års udgave af musikfestivalen til helt specielle priser.

Skulle sulten melde sig hos Punkt 1, så er Menys madarbejdere på pletten med ristede pølser fra midnat.

Gratis bil i tre måneder
Er man klar fra midnat, så er der også mulighed for at vinde en bil fra Glad.

- Ja, vi udlodder en Citroën Cactus og en Peugeot 208. Dem kan man vinde i tre måneder, hvor det eneste vinderne skal betale, det er det brændstof, man bruger, fortæller salgskonsulent Brian Olsen, Glad.

Konkurrencen løber fra midnat til klokken otte om morgenen, hvor man live-streamer lodtrækningen på Facebook hos både Punkt 1 og Herreshoppen, som også er en del af Black Friday-konceptet, hvor man åbner butikken klokken 23.59 torsdag. Man skal blot møde op i butikkerne og udfylde en kupon, så deltager man i konkurrencen om de to biler

- Vi er naturligvis også med. Man skal da prøve noget, der er anderledes og nyt, mener Rasmus Bonde Nielsen. Han har fundet en masse gode Black Friday-tilbud frem, så der bliver masser af spændende og gode kvalitetsvarer at komme efter i alle de 22 timer, som Herreshoppen holder åbent i træk.

- Det bliver en lang og god dag, og til at give os en hånd med, så har vi allieret os med Thorkild Petersen, som i mange år drev Thorkild Herretøj i Skibbrogade. Han hjælper os fredag formiddag, fortæller Rasmus Bonde Nielsen.

Der bliver i øvrigt også sørget for lidt natmad til de handlende hos Herreshoppen.

Brian Olsen fra Glad har andre end blot vinder-bilerne med til Black Friday.

- Vi har også en række tilbud, hvor vi sælger Peugeot 208 med en masse ekstraudstyr, som der ikke skal betales for. Disse biler kan man se ude ved Punkt 1.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk