14. oktober 2019
- Vi regner med otte-ti kendte sangere i »Jubilæums-showet«, siger talsmand Johnny Elmelund. Foto: Bjarne Robdrup
- Vi regner med otte-ti kendte sangere i »Jubilæums-showet«, siger talsmand Johnny Elmelund. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendte rock-navne på scenen i festivals jubilæums-show

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendte rock-navne på scenen i festivals jubilæums-show
Opdateret 11. januar 2019 kl. 11:49
Kalundborg - 10. januar 2019 kl. 16:18
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Kalundborg Rock'er til sommer fejrer, at det er festivalens tyvende år på Gisseløre, vil det blandt andet blive fejret med et stort show, hvor der skal medvirke store, danske pop- og rock-navne, som har optrådt på festivalen gennem årene.

- Vi er godt i gang med planlægningen af »Jubilæums-showet« og er ved at have en god samling af sangere, som har sagt ja til at komme og feste med os lørdag eftermiddag. Vi kan desværre ikke gå ud med, hvilke navne det er, før hen på sommeren når vi er tæt på festival-tidspunktet, si­ger talsmand Johnny Elmelund til dagbladet Nordvestnyt.

- Vi regner med otte-ti kendte sangere i løbet af »Jubilæums-showet« - hver får 10-15 minutter, og det kommer til at vare et par timer med et fast backing-band til hele koncerten. Nogle af navnene har måske selv en guitarist eller en key­board-­spiller med også.

- De musik-navne, vi har kontakt med, vil give den fuldt ud lige så meget energi i de ti minutter, de er på scenen, som hvis de var på en hel koncert. Det er jeg sikker på. Det tegner til at blive et virkelig stærkt program, siger Johnny Elmelund.

- I løbet af de 20 år har Kalundborg Rock'er jo haft langt de fleste store, danske navne på plakaten. Der er ikke ret mange, vi ikke haft på et tidspunkt, og flere af dem har spillet flere gange.

- Vi vil gerne prøve at skabe noget nyt på Kalundborg Rock'er på den her måde. I det hele taget vil festivalen i år været fornyet på mange måder - med en ekstra torsdag, med to store udenlandsk navne og med børneaktiviteter om lørdagen. Jeg er sikker på, at folk vil tage godt imod programmet, når vi har offentliggjort det hele på et tidspunkt. Det bliver rigtigt godt - og stort, siger talsmanden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk