21. oktober 2019
Lichterfelder Chorkreis kommer på besøg hos Vestsjællands Kammerkor i Kalundborg, og de to kor giver koncert sammen i Nyvangskirken. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Lichterfelder Chorkreis kommer på besøg hos Vestsjællands Kammerkor i Kalundborg, og de to kor giver koncert sammen i Nyvangskirken. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kammerkor får tysk venskabs-besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kammerkor får tysk venskabs-besøg
Kalundborg - 11. juni 2019 kl. 12:17
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestsjællands Kammerkor, der har base i Kalundborg, var sidste efterår på besøg hos det tyske kammerkor Lichterfelder Chorkreis i Berlin, og nu kommer det tyske kor på genvisit i Kalundborg.

Lørdag den 15. juni kl. 15 er der koncert med korene i Nyvangskirken i Kalundborg, hvor der vil være fælles-optrædener og to mindre afdelinger med hvert kor.

Lichtenfelder Chorkreis har et lille ensemble på fem musikere med på deres tur til Danmark, der blandt andet medvirker i fælles-nummeret Donizettis »Ave Maria«, som inkluderer sopran-solisten Joanna Petry Wawrowska.

Det andet fællesnummer er Mozart-kantaten »Dir, Seele des Weltalls« - en anden stil end i Mozarts messe i c-mol, med tilnavnet »Den store«, som Vestsjællands Kammerkor arbejder med til koncerten i september, der skal markere korets 20 års fødselsdag.

Udover koncerten i Nyvangskirken skal medlemmer af de to kammerkor hygge sig sammen med rundvisning i Kalundborg og fælles-spisning.

I oktober sang korene sammen i Dorfkirche Alt-Schöneberg, tæt ved John F. Kennedy-Platz i Berlin.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk