18. marts 2019
Det fælles morgenbord var et stort byfest-hit tidligere (dette foto er fra 2002). I år er der både morgenbord i Kordilgade og luksusbrunch lørdag i Havneparken. Arkivfoto: Henrik Ole Jensen
Det fælles morgenbord var et stort byfest-hit tidligere (dette foto er fra 2002). I år er der både morgenbord i Kordilgade og luksusbrunch lørdag i Havneparken. Arkivfoto: Henrik Ole Jensen
Foto: Henrik Ole Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalundborgs byfest breder sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalundborgs byfest breder sig
Kalundborg - 11. juli 2018 kl. 07:13
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den traditionelle Esbern Snares byfest i uge 30 i Kalundborg bliver et miks af gamle elementer blandet med nye. Aktivitetskoordinator Anita Winther fra handelsstandsforeningen Vores Kalundborg oplyser, at der stadig er detaljer, som mangler at falde helt på plads. Men hun kan løfte sløret for en længere række bidrag til byfesten.

- Lions holder som altid byfest i Kistrups Gård med grill, banko og spillemandsmusik. Restaurant Næs vil være på Solskinspladsen torsdag, fredag og lørdag med lækkerier fra Restauranten. Og så bliver der gratis koncert med Kandis i samarbejde med flere sponsorer, oplyser aktivitetskoordinatoren, som fortsætter:

- Sædvanen tro vil der også være jazzmusik, gamle biler, løb, loppemarkeder, hestevognskørsel og de kendte aktiviteter i Lindegade med vores mange foreninger. Og tivoli vil være på Klostertorvet i Vænget, fortæller Anita Winther.

Hun nævner også et omfattende program for byfesten fra Kalundborg Brandmandsforening med klargøring af både, vandkanoner og køretøjer, både til udstilling og demonstration. Der vil være mulighed for ture i redningsbåde, mulighed for at prøve vandkanoner, og så bliver der åbent skib på »Holger Danske«.

Desuden udlægges der skum i havnebassinet, og der bliver demonstration og udstilling af droner, besøg af lægehelikopter, Svitzer-opvisning og en opvisning ved redningshelikopter ESK 722.

Byfesten 2018 kommer også til at foregå i Havneparken, hvor man fredag lægger ud med en bodega aften med spisning og musik - en hyldest til John Mogensen. Hovednavnet denne aften er John Mogensen-kopibandet »Danmarks John«.

Solist Christian Roed skal også optræde, og aftenen rundes af med dansehits serveret af den lokale DJ Mads Lundberg.

Lørdag er der i Havneparken luksusbrunch, og om aftenen er temaet »Night of the 80's«. Hovednavnet denne aften er Dodo and the Dodos. Bandets allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og som opvarmning til Dodos optræder Emil Bendixen med sin guitar og cajon med tilhørende fodpedal.

Aftenen sluttes af med den lokale DJ Henrik Andersen, kendt fra de glade dage på Møllebakken, og han runder aftenen af med alle de fede dansehits fra dengang og frem til idag.

Baren i Havneparkens store »dome« byder både frdag og lørdag aften på en masse kendte ansigter fra Kalundborgs natteliv igennem de seneste 20 år, som serverer øl, cocktails, sjusser, shots, slush-ice med videre.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk