10. december 2019
Lørdag mødtes over 500 tilmeldte deltagere i Munkesøen i Kalundborg, for at deltage i den anden lokale udgave af Kræftens Bekæmpelses arrangement "Stafet for livet". Foto: Thomas Rye
gallery icon

Se billedserie

Lørdag mødtes over 500 tilmeldte deltagere i Munkesøen i Kalundborg, for at deltage i den anden lokale udgave af Kræftens Bekæmpelses arrangement "Stafet for livet". Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalundborg hyldede lokale fightere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalundborg hyldede lokale fightere
Opdateret 27. maj 2019 kl. 11:37
Kalundborg - 25. maj 2019 kl. 13:15
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag klokken 11.00 tog en stor gruppe af kalundborgensere hul på et døgn med fokus på kampen mod kræften, da skød Stafet for livet i gang i Munkesøen i Kalundborg.

Stafet for livet arrangeres af Kræftens Bekæmpelse. Dagen bruges til oplysning og til at yde støtte til de kræftramte. Derudover samles der ind til Kræftens Bekæmpelse.

Borgmester Martin Damm, formand for Stafet for livets styregruppe Ole Lauritzen og varehuschef for Kvickly i Kalundborg Kirsti Thygsen stod for den officielle åbning af arrangementet. Sidstnævnte er pårørende til en kræftramt, og talte om hvordan det rammer, når man får kræften kommer helt tæt ind på livet.

Derefter blev stafetten sat i gang. Først gik Kalundborgs 42 fightere en runde. Figtherne er alle personer der enten har eller har haft kræft. Imens de gik rundt klappede de andre deltagere og tilskuere og hyldede dem og deres kamp.

I alt 16 hold er tilmeldt Stafet for livet i Kalundborg, og holdene skal hele døgnet frem til klokken 11.00 søndag være repræsenteret med mindst en deltager på banen, hvilket skal symbolisere, at kampen mod kræften aldrig stopper.

Imens er der forskellig former for underholdning for små og store på pladsen. Det vil i løbet af lørdagen være live musik med forskellige bands, samt ansigtsmaling og zumba. Klokken 22.30 slutter dagens program med en lysceremoni. Søndag vil der også være live musik samt tryllekunstner inden den officielle slutrunde klokken 11.00.

I Kalundborg er det anden gang, at der arrangeres Stafet for livet. Sidste år deltog 333 personer i Kalundborg, og arrangementet gav et overskud på 125.000 kroner. I år er der dog væsentligt flere deltagere i arrangementet. Således var der godt 500 deltagere tilmeldt årets stafet for livet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk