27. februar 2020
Kalundborg Gymnasium lægger onsdag lokaler til en workshop om FN?s verdensmål. Arrangementet er åbent for alle. Foto: Anders Ole Olsen
Kalundborg Gymnasium lægger onsdag lokaler til en workshop om FN?s verdensmål. Arrangementet er åbent for alle. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalundborg debatterer verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalundborg debatterer verden
Kalundborg - 24. januar 2020 kl. 12:25
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke mindre end en uge siden, at FN's verdensmål blev debatteret på Kalundborg Forsynings hovedkvarter, og nu sker der så endnu engang på onsdag i næste uge. Denne gang er det Kalundborg Gymnasium, der lægger hus til, men det er samme arrangør, der står bag, nemlig projektet »Vores mål«. Vores mål er et samarbejde mellem Danmarks Statistik og 2030-panelet, der netop fokuserer på verdensmålene.

Borgmester Martin Damm vil onsdag morgen klokken ni på gymnasiet byde velkommen til de som lyster. Herefter tager journalist Getrud Højlund over. Hun er nyhedsvært på TV2 News og var under folketingsvalget vært på programmet Højlunds Forsamlingshus.

Getrud Højlund skal være ordstyrer i en paneldebat med deltagelse af Charlotte Harder Nielsen, Folkekirkens Nødhjælp, Clara Halvorsen, Dansk Ungdoms Fællesråd og Thor Hjarsen, seniorbiolog hos Verdensnaturfonden. Efter debatten starter workshoppen, hvor det frem til klokken 14 vil være muligt at debattere FN's verdensmål med resten af de fremmødte.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk