15. august 2020
Det gamle Kalundborg Sygehus var senest i brug som Asylcenter indtil 2018. Bygningerne er netop blevet handlet mellem to danske ejendomsselskaber. Foto: Per Christensen
Det gamle Kalundborg Sygehus var senest i brug som Asylcenter indtil 2018. Bygningerne er netop blevet handlet mellem to danske ejendomsselskaber. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalundborg Sygehus solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalundborg Sygehus solgt
Kalundborg - 12. november 2019 kl. 17:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ejendomsselskabet Kalundborg P/S har netop solgt det tidligere Kalundborg Sygehus, som der har været vist kinesisk køberinteresse for.

Det er dog ikke kineserne, der har taget beslutningen om at skrive under på en købskontrakt.

Det er derimod et dansk ejendomsselskab, der har købt bygningsmassen af Ejendomsselskabet Kalundborg P/S.

Det oplyser Niels Jørgensen, Multitech-direktør og en af ejerne bag Ejendomsselskabet Kalundborg P/S til Tv Kalundborg. Nordvestnyt har forgæves forsøgt at træffe Niels Jørgensen for en kommentar.

Ifølge Niels Jørgensen vil sygehusets nye ejere udvikle videre på det, og han fortæller også til Tv Kalundborg, at kineserne ikke er ude af billedet i den sammenhæng.

Ejendomsselskabet Kalundborg P/S har i øvrigt tidligere på året ombygget de gamle sygeplejerskeboliger ved det tidligere sygehus til lejligheder.

Kinesernes plan med det tidligere Kalundborg Sygehus var at oprette et science & technology center med dansk-kinesisk samarbejde, og samtidig kunne stedet virke som et »ansigt mod Kina« og tiltrække flere kinesiske virksomheder, øget samhandel og flere lokale arbejdspladser.

I maj i år var en større kinesisk delegation med topledere og investorer fra Jinan Innovation Zone og koncernen Tongke's World på besøg på sygehuset, og kineserne blev også vist rundt i Kalundborg og oplevede både industrien og naturen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk