21. juli 2019
Kalundborg Rock?er er klar med nyheder til det unge publikum.
gallery icon

Se billedserie

Kalundborg Rock?er er klar med nyheder til det unge publikum.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalundborg Rock'er afslører pop-guf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalundborg Rock'er afslører pop-guf
Kalundborg - 22. februar 2019 kl. 13:00
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er med stor glæde, at vi kan præsentere lidt guf til de unge, siger Johnny Elmelund, talsmand på festivalen Kalundborg Rock'er.

Efter et års pause er én af Danmarks største pop-sangere - Christopher - tilbage i rampelyset, og det vil også kunne mærkes på Kalundborg Rock'er, hvor han er ét af hovednavnene.

- Christopher har været på Kalundborg Rock'er tidligere med succes, og denne gang forventer vi bestemt også stort rykind fra den yngre generation, siger Johnny Elmelund.

Christopher var et trækplaster på festivalen i 2014, hvor han samlede generationer foran Store Scene. Aldrig har der været så meget gang i en åbningskoncert. Pigerne jublede, hvinede og græd, da pop-prinsen trådte ud på scenen - til sommer vender han tilbage.

Christopher giver kun få koncerter i Danmark til sommer, fordi han har travlt med at profilere sig i Asien.

Kalundborg Rock'er er klar til at afsløre yderligere et navn til det yngre publikum - Citybois.

Duoen, med Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov, blev kendt i X Factor 2015, hvor Thomas Blachman var deres mentor, og de fik en fjerdeplads. Til sommer kommer de til Kalundborg Rock'er - fire år ældre.

Med charme og selvtillid har Citybois indtaget Danmark siden debut-udspillet »What Bois About To« i 2015. De har scoret guldplader og hitliste-topplaceringer med udspil som »Bedre End Rihanna«, »Dum Som Mig«, »Under 18« og »Pool«.

Tidligere har Kalundborg Rock'er afsløret Status Quo, Gnags, Kato, Arrival from Sweden, Staying Alive, Move Out og Jacob Dinesen fra programmet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk