21. januar 2021
Birkegårdens Haver tog i weekenden hul på julemåneden. Haverne er igen i år pyntet op med massevis af julelys. Foto: Thomas Rye
gallery icon

Se billedserie

Birkegårdens Haver tog i weekenden hul på julemåneden. Haverne er igen i år pyntet op med massevis af julelys. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Juletravlhed i Birkegårdens Haver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Juletravlhed i Birkegårdens Haver
Opdateret 29. november 2020 kl. 20:53
Kalundborg - 29. november 2020 kl. 12:23
Af Thomas Rye

Lørdag eftermiddag var der travlhed i Birkegårdens Haver. Medarbejdere stod klar og dirigerede de mange gæster på plads på parkeringspladsen, havernes café var suppleret med et lille køkken i Juleladen og en pølsevogn ude i gården, og i køkkenet kæmpede indehaver Merry Sørensen en brav kamp for at nå at lave slikposer nok til de mange besøgende børn.

Mens julemarkeder og andre juletraditioner i år er blevet aflyst mange steder på grund af coronakrisen, så har man i Birkegårdens Haver valgt at gennemføre juletraditionen.

- Vi har pladsen til at kunne gennemføre julemarkedet på en forsvarlig måde og vi har også investeret i et nyt bookingsystem, så vi har styr på hvor mange gæster vi har i haverne ad gangen, forklarer Merry Sørensen.

Så vidt det har været forsvarligt har man bevaret så mange juletraditioner som muligt, og i år er næsten alle haver på Birkegården blevet pyntet op med julelys, for at sprede gæsterne mest muligt.

Optakten til julemarkedet har været travl. Allerede dagen efter Halloween i Birkegårdens Haver sluttede, gik ti mand i gang med forberedelserne til juledagene, og der har været knoklet i døgndrift lige siden.

- Det har været et stort slid. Heldigvis har gæsterne belønnet os ved at møde talstærkt op i højt humør, fortæller Mery Sørensen.

Birkegårdens Haver holder i år åbent eftermiddag og aften fredag til søndag hver weekend frem til jul.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk