21. maj 2019
Søndag var der julemarked i Kalundborg Medborgerhus. Foto: Thomas Rye
gallery icon

Se billedserie

Søndag var der julemarked i Kalundborg Medborgerhus. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julehygge i medborgerhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julehygge i medborgerhuset
Kalundborg - 16. december 2018 kl. 11:24
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det årlige julemarked i Kalundborg Medborgerhus er en af de faste juletraditioner her på egnen, og igen i år stod kunderne i kø fra morgenstunden, da julemarkedet åbnede klokken 10.00 søndag formiddag.

- Vi glæder os altid til denne dag. Det er mange af de samme mennesker, som hvert år kigger forbi, så vi kender allesammen hinanden og har en hyggelig dag, sagde Bodil Skipper fra medborgerhusets støtteforening, der arrangerer det årlige julemarked.

På julemarkedet kunne man især købe julepynt. Der var små og store nisser, julehjerter og stjerne og et lysende juletræ med USB-stik.

- Vi indsamler julepynt gennem hele året, for at have noget at sælge på julemarkedet. Meget af det ved vi ikke engang hvor kommer fra. Folk ved godt vi samlet ind, så det er helt normalt at der bliver efterladt poser og kasser med julepynt i min carport, fortæller Bodil Skipper.

Udover julepynt blev der også solgt håndarbejde lavet af medlemmer af Medborgerhusets håndarbejdsforening.

- Vi mødes hver torsdag, og hygger over en kop kaffe mens vi arbejder. De fleste af os strikker, men der bliver også lavet patchwork, syet og hæklet. Vi er åbne for at man lader kreativiteten få frit løb, fortæller Mona og Dorte, der begge sad og nørklede med deres strikketøj, mens de snakkede med gæsterne.

Pengene fra årets julemarked skal finansiere en teatertur for Medborgerhusets brugere, så de kan komme ind og se Kalundborg Amatørteaters opsætning af Vildanden i slutningen af marts.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk