3. juli 2020
Det er en tradition, at gæsterne kan blive kørt rundt på godset med hestevogn. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Det er en tradition, at gæsterne kan blive kørt rundt på godset med hestevogn. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julegods for 22. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julegods for 22. gang
Kalundborg - 11. november 2018 kl. 09:55
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Nøj, hvor er der mange mennesker, far. Skal de holde jul her alle sammen? ville fem-årige Alberte fra Haslev gerne vide, da hun sammen med familien tog plads i køen ind til en af udstillingsbygningerne.

For 22. år kunne Kragerup Gods byde tusinder af gæster fra hele Sjælland velkommen til et traditionsrigt julemarked, som hvad opbakning angår ikke udfordres af ret mange tilsvarende markeder.

Med flere end 100 stande og for fuld julemusik leveret af Slagelse Garden og Nuclear Devils Drumband var stemningen sat op til højtidsfest. Der var håndlavet brugskunst i alle tænkelige varianter; smykker, keramik, malerier, blomsterdekorationer, tøj, hjemmelavede børster, pileflet, strik, frugt.

Og stande med alskens delikatesser, øl, hjemme-ristede mandler og bolsjer foruden kødprodukter fra eget højlandskvæg, eget vildt og pyntegrønt.

Køen til Højlænderbaren i den store kornlade, hvor Kragerups kokke har grillet fasanburgere, højlandsburgere og pølser fra godsets skotske højlændere, var omtrent den længste af mange.

Der var stor interesse for Restaurant Blixen for dem, der nød godsets juleplatte, mens lagkage og kaffe kunne indtages i stuerne i hovedbygningen. Julemarkedet fik blandt mange populære indslag også fik besøg af otte af verdens største heste af racen shire.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk