23. april 2019
En fyldt biografsal i Kino Den Blå Engel i Kalundborg kunne onsdag aften rocke med Johnny Madsen, der havde trommeslager Henrik From og guitarist Knud Møller ved sin side. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

En fyldt biografsal i Kino Den Blå Engel i Kalundborg kunne onsdag aften rocke med Johnny Madsen, der havde trommeslager Henrik From og guitarist Knud Møller ved sin side. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Johnny Madsen rockede i Kino

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Johnny Madsen rockede i Kino
Opdateret 10. oktober 2018 kl. 22:13
Kalundborg - 10. oktober 2018 kl. 21:50
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Samtidig med at Dalton-legekammeraten Lars Lilholt gav koncert på Terminalen, fyrede Johnny Madsen onsdag aften op for anekdoter og solide rock og rul-numre i Kino Den Blå Engel i Kalundborg.

Ved sin side havde den Fanø-bosiddende multikunstner som sædvanlig trommeslager Henrik From og guitarist Knud Møller.

Den aktuelle turné markerer samtidig, at Madsen og Møller er gået på scenen sammen i ikke mindre end 30 år, og det er jo ikke til at forstå.

- Har vi virkelig spillet sammen i 30 år, Knud? Så skal vi vist til at ringe hjem. Ikke fordi der er nogen, der savner os, det tror jeg såmænd ikke, indledte Johnny Madsens rumlende stemme, inden han sammen med sine følgesvende spillede »Nattegn« som det første nummer for den fulde sal.

I løbet af koncerten fik publikum både prøver på Knud Møllers sublime guitarspil og Madsens historier fra syd for bæltestedet - blandt andet om dengang, trioen spillede på Grønland og i 11 graders frost havde ladet vinduerne stå på hotellet, så de lystne kvinder kunne kravle op ad nedløbsrørene og ind til dem. Desværre resulterede det ikke i andet end en slem snue til trommeslager Henrik From.

Tourmanager Henrik Laurvig gæstede også scenen med tambourin i flere numre, inden Madsen opfordrede folk til at nyde en halv times pause inden andet sæt.

- Så kan I kysse hinanden, spise skaldyrssalat eller ryge nogle smøger - det skal vi i hvert fald, forsikrede den storrygende troubadour.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk