23. februar 2020
Skuespiller Rasmus Bjerg kommer til Kalundborg Rock?er til sommer med sit populære John Mogensen show »John«. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Skuespiller Rasmus Bjerg kommer til Kalundborg Rock?er til sommer med sit populære John Mogensen show »John«. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: John Mogensen-show på festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

John Mogensen-show på festival
Kalundborg - 23. januar 2020 kl. 11:39
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er absolut syng-med-garanti, når skuespiller Rasmus Bjerg kommer til Kalundborg Rock'er til sommer med sit populære John Mogensen show »John« - en hyldest til manden, musikken og historien.

- Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte, siger Rasmus Bjerg i en pr-meddelelse.

Siden premieren på Ole Bornedals biografiske drama »Så længe jeg lever« har flere end 400.000 publikummer oplevet Rasmus Bjerg i biografen i rollen som Danmarks måske mest folkekære musiker.

Nu, mere 40 år efter John Mogensens alt for tidlige død, går Rasmus Bjerg på scenen i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med et seks-mands orkester under ledelse af kapelmester Nicholas Findsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk