19. september 2020
Efter Hvidebæk Jagtforening sidste år sikrede sig et danmarksmesterskab i lerdueskydningsdiscipline compak sporting, har Hvidebæk Jagtforening besluttet at udvide sine faciliteter ved Smakkerup med en ny lerduebane. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Efter Hvidebæk Jagtforening sidste år sikrede sig et danmarksmesterskab i lerdueskydningsdiscipline compak sporting, har Hvidebæk Jagtforening besluttet at udvide sine faciliteter ved Smakkerup med en ny lerduebane. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jagtforening udvider med skydebane efter DM-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jagtforening udvider med skydebane efter DM-sejr
Kalundborg - 02. marts 2019 kl. 08:59
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der vil snart være flere lerduer i luften over Smakkerup. Hvidebæk Jagtforening skal til at anlægge en ny skydebane, en såkaldt »compak sporting« bane.

Compak sporting er en form for lerdueskydning, der som navnet antyder foregår på en relativt kompakt bane, hvor lerduerne kommer fra seks forskellige lerduemaskiner rundt om på banen.

- Sidste år blev et hold fra vores forening danmarksmestre i compak sporting. Det gav selvfølgeligt mod på at prøve noget mere, og samtidig er vi nød til at forny os og forbedre vores faciliteter, siger formand for Hvidebæk Jagtforening Martin Tønnesen.

- Vi har cirka 150 medlemmer, men hvis vi vil tiltrække nye medlemmer, så er vi nød til at gøre noget ekstra. Hvis man i dag vil til jagtskydning på Sjælland, så kan man enten køre til København eller herud, også er vi nød til at have nogle gode faciliteter, hvis vi vil stå os i konkurrencen, siger Martin Tønnesen.

Det bliver foreningens eksisterende trapbane, som udbygges så den også kan fungere som en Compak bane. Den nye bane skal udstyres med både lerduemaskiner, mikrofoner og computerudstyr, til en samlet pris på godt 200.000 kroner. Dertil kommer mandetimer og byggematerialer til de skure og små bygninger som skal huse udstyret.

- Det bliver frivillig arbejdskraft fra foreningen som kommer til at stå for arbejdet. Hvis vejret holder, så går vi i gang med arbejdet den 10. marts, siger Martin Tønnesen.

Formanden håber banen er klar til brug til foråret.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk