19. april 2019
John B. Larsens nye strø-system gør montering let som en leg, og det fungerer også perfekt på løse sten.
gallery icon

Se billedserie

John B. Larsens nye strø-system gør montering let som en leg, og det fungerer også perfekt på løse sten.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: JBL-Kviste med flere ting at fejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

JBL-Kviste med flere ting at fejre
Kalundborg - 21. september 2018 kl. 15:27
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 21. september var der reception hos JBL-Kviste på virksomhedens nye adresse på Frederiksberg i Svebølle, hvor indehaveren, fabrikant John B. Larsen, havde flere ting at fejre.

JBL-Kviste har rundet sit 25-års jubilæum - på samme momsnummer vel at mærke - og den specialiserede virksomhed er kommet godt på plads i den 2300 kvadratmeter store fabriksbygning på Frederiksberg i Svebølle, hvor der har været produceret kviste siden maj i år. Overtagelsen skete den 1. marts.

Tre år efter, at en smedevirksomhed, Vestsmedene, drejede nøglen og forlod fabriksbygningerne på Frederiksberg i Svebølle, som tidligere husede firmaet Windsor Door, er portene igen åbnet til erhvervsaktiviteter, og JBL-Kviste oplever aktuelt god efterspørgsel og har mange ordrer.

- Det er nyt gulv, loft, døre og vinduer, og så er der lavet udsugning og varme, som også er airconditioning, så folkene ikke skal stå i 29 graders varme om sommeren, forklarede fabrikanten under en rundvisning i fabriksbygningerne på Frederiksberg 23.

Købet af bygningerne blev formidlet af erhvervsmægler Ebbe Larsen, Nybolig Erhverv Slagelse, som også deltog i receptionen fredag. Salgsannoncen for bygningerne så John B. Larsen i Sjællandske Mediers erhvervstillæg, og efterfølgende kom han i dialog med erhvervsmægler og valuar Ebbe Larsen.

- JBL-Kviste er i dag en specialiseret virksomhed med kviste, som giver langt den største del af omsætningen. Men vi laver også bunde i teak til terrasser og baldakiner i træ med zink, sort zink eller kobber til at montere over indgangen til en ejendom. Og så har jeg lavet et strø-system, som gør det meget let selv at sætte en terrasse op. Dette system er jeg stadig i gang med at udvikle på, fortæller fabrikanten, der også selv designer alle kvistene.

JBL-Kviste beskæftiger typisk mellem fire og syv medarbejdere, og fabrikanten selv holder sig ikke inde på sit kontor, når han er på arbejde. Han er også producerende i virksomheden, der har hovedstadsområdet som sit primære marked.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk