9. april 2020
Benjamin G. Hansen med sin særpris og to af de mange medaljer. Slagter Jacob hjælper til med at vise de mange medaljer. Foto: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Benjamin G. Hansen med sin særpris og to af de mange medaljer. Slagter Jacob hjælper til med at vise de mange medaljer. Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: International hæder: Kørte til Frankfurt med 10 produkter og kom hjem med ni medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

International hæder: Kørte til Frankfurt med 10 produkter og kom hjem med ni medaljer
Kalundborg - 19. august 2019 kl. 18:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tyskland er hjemland for omkring 1500 forskellige slags pølser, og en tysker spiser i gennemsnit cirka 30 kg pølser om året. Tyskerne er eksperter i pølseprodukter.

Den kendsgerning holdt ikke førstemanden hos Slagter Jacob, Benjamin G. Hansen, i at starte bilen og køre de 840 kilometer til Frankfurt am Main til verdens førende fødevaremesse for kødprodukter, IFFA, for at vise sine produkter frem og deltage i den store konkurrence, hvor repræsentanter fra 140 lande deltog - Internationaler Qualitätswettbewerb des Deutschen Fleischer-Verbandes 2019.

10 produkter havde man med i bilen, og de gav imponerende seks guldmedaljer, to sølv- samt en bronzemedalje.

Førstemanden i Kordilgades slagterbutik er nemlig lidt af en nørd, når det gælder udviklingen af spændende produkter. Han bliver ved og ved, til han lige har det, han stræber efter. De internationale dommere, der smagte på og bedømte produkterne, var på bølgelængde med Benjamin G. Hansen, der har næsten 20 års erfaring indenfor pølsemageri, charcuteri og udskæring af kød.

Førstemandens innovative arbejde indenfor pølsemageri er tidligere blev præmieret, så det var da også med store forventninger og kriller i maven, at Benjamin G. Hansen startede bilen og kørte sydpå.

- Jeg havde en god mavefornemmelse, og nu er jeg da også rigtig godt tilfreds med resultatet, selv om jeg selvfølgelig gerne havde set, at det var blevet til guld til alle produkterne.

Der var guld til følgende produkter: Røsnæs duroc Snack, Spuntino Calabrese, Bacon-Cheese-BBQ, Grov Nordisk, Chili Cheese og Fermenteret Hvidløgsspegepølse.

Sølvmedaljerne tilfaldt: Rød Thai samt 1 års Røsnæs Skinke. Benjamin G. Hansen fik bronze for sin Fennikel.

De internationale dommere var meget minutiøse i deres bedømmelser, så Benjamin G. Hansen har fået en forklaring på, hvorfor ikke alle produkterne vandt guld.

Nu skal diplomerne op og hænge på væggen hos Slagter Jacob, som naturligvis er stolt af den international hæder.

- I forlængelse af det fantastiske resultat i Tyskland, vil vi nu lave tapas ud af huset, hvor de prisvindende produkter indgår, oplyser Slagter Jacob.

Benjamin G. Hansen fik både medaljer og diplomer med hjem fra Frankfurt am Main, og derudover fik han også en stor særpris, en Sonderpreis, i form af en flot pokal.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk