7. juni 2020
Den 38-årige Jesper Hansen, midt i billedet, modtog tirsdag eftermiddag Equinors Kondensatpris 2019. På billedet er også borgmester Martin Damm og raffinaderidirektør Jofrid Klokkenhaug. Foto Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Den 38-årige Jesper Hansen, midt i billedet, modtog tirsdag eftermiddag Equinors Kondensatpris 2019. På billedet er også borgmester Martin Damm og raffinaderidirektør Jofrid Klokkenhaug. Foto Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: International anerkendt skytte vandt kondensatprisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

International anerkendt skytte vandt kondensatprisen
Opdateret 17. september 2019 kl. 20:00
Kalundborg - 17. september 2019 kl. 17:19
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skeetsytten Jesper Hansen fik tirsdag eftermiddag overrakt Equinors Kondensatpris 2019 af raffinaderidirektør Jofrid Klokkehaug. Med prisen følger 40.000 kroner.

Det var 24. gang Kondensatprisen blev uddelt, men i alle årene har oplægget til prisuddelingen været det samme: Kondensatprisen gives til en person fra lokalområdet, som har ydet en særlig indsats inden for kultur, ungdomsarbejde eller idræt, eller en person eller klub, der gennem kunst eller idræt har præsteret særlige resultater.

- Aldrig før har vi haft en prismodtager, der i højere grad lever op til anden del af denne beskrivelse, og selvom vi havde mange gode kandidater i spil, da vi skulle udvælge årets prisvinder, så var der i priskomitéen ingen tvivl om, at Jesper Hansen var årets modtager, sagde borgmester Martin Damm, der er formand for priskomitéen om baggrunden for valget af Jesper Hansen.

Borgmesteren opremsede nogle af alle Jesper Hansen mange flotte resultater i ind- og udlandet.

- Men ikke dem alle, for så kommer vi til at være her hele aftenen, grinede borgmesteren.

Senest vandt Jesper Hansen i april i år World Cup-sølv og sikrede dermed Danmark sin første OL-kvoteplads i skydning til Tokyo 2020. Derudover har han tidligere repræsenteret Danmark ved OL to gange, og han har derudover blandt andet både vundet guld til EM og VM.

Raffinaderidirektør Jofrid Klokkehaug overrakte herefter Kondensatprisen til Jesper Hansen, der var mødt op til prisoverrækkelsen sammen med sin familie. Denne prisoverrækkelse var den sidste for Jofrid Klokkehaugs vedkommende, da Equinor i Kalundborg skal have ny direktør.

Selvom Jesper Hansen gennem årene har modtaget mange priser og medaljer, så er han dog alligevel ekstra stolt og rørt over at modtage Kondensatprisen.

- På mange måder betyder denne pris ekstra meget. Det er noget særligt, at få en pris hjemme på den egn, hvor jeg er født og vokset op. Det betyder noget for mig at opleve, at man på min hjemegn anerkender de resultater, som jeg har opnået gennem årene. Jeg er meget stolt over denne pris, siger han.

Med kondensatprisen følger udover æren også en kontant belønning på 40.000 kroner.

Priskomitéen der udvælger årets prisvinder består af borgmester Martin Damm, rektor Peter Abildgaard Andersen og redaktør på Nordvestnyt Jakob Erhardt Pedersen.

Nu åbner svømmehaller og fitnesscentre op igen. Er du bekymret for øget smittefare med Covid-19 de pågældende steder ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk