18. september 2021
Rasmus Egedal Lynge (tv) overtager som administrerende direktør i Dansk Plejeteknik i Høng ledelsen i hverdagen fra Niels Mads Nielsen. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Rasmus Egedal Lynge (tv) overtager som administrerende direktør i Dansk Plejeteknik i Høng ledelsen i hverdagen fra Niels Mads Nielsen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Innovativ arbejdsplads med ny top

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Innovativ arbejdsplads med ny top
Kalundborg - 27. juli 2021 kl. 12:31

Af Bjarne Robdrup
Dansk Plejeteknik A/S på Tingvej i Høng fortsætter opturen og har ramt sommeren med ansættelse af ny administrerende direktør på vej mod virksomhedens første 25 år.

- Medarbejderstaben udgør i dag 20 ansatte - og den udvikling stopper næppe der, siger Rasmus Egedal Lynge, ny mand for bordenden, mens den tidligere direktør, Niels Mads Nielsen, der sammen med sine to søskende ejer Dansk Plejeteknik A/S, får en ekstern og mere udviklende rolle.

Historien
Dansk Plejeteknik blev grundlagt i 1997 af Niels Mads Nielsens forældre, Susanne og Ove Nielsen - dengang Sæby, nu bosat i Sønderborg - og er højt specialiseret inden for det plejetekniske område. Virksomheden servicerer hele Danmark i en stadigt voksende kundekreds og leverer serviceydelser til danske hospitaler, sygehuse, institutioner og hjælpemiddeldepoter.

Det er flere år siden, at Dansk Plejeteknik A/S indtog en plads på øverste hylde i Danmark indenfor sit område, og det har ikke ændret sig.

- Men vi har ambitioner om vedvarende at udbygge og udvikle de kompetencer, der er virksomhedens grundlag, tilføjer Rasmus Egedal Lynge.

Professionel service
Høng-virksomheden har siden den grundlæggelse for 24 år siden beskæftiget sig med reparationer af hjælpemidler foruden renovering og salg af reservedele.

Dansk Plejeteknik tilbyder således teknisk service, eftersyn, reparationer og reservedele til hjælpemidler til et vidt forgrenet kunderunderlag - som også omfatter private borgere.

- Man kan sige, at vi har skabt en platform for nærværende og professionel service, siger Niels Mads Nielsen, lige fra serviceteknikeren, som kommer for at tilse et hjælpemiddel, den hjælpemiddeltekniske support via telefon eller salgspersonale, som tager imod bestillingen og yder imødekommende og hurtig ekspedition.

- Dansk Plejeteknik samarbejder med en bred vifte af hjælpemiddelproducenter og leverandører, og det har gennem alle årene været afgørende at sikre vores uafhængighed og dermed, at vi altid kan sammensætte den mest optimale produktløsning til en given kunde, siger Niels Mads Nielsen - og tilføjer:

- Virksomheden har altid været familieejet, hvilket også støtter op om vores uafhængighed.

Dansk Plejeteknik er certificeret eliteleverandør til det offentlige af Udbudsvagten, en præstation, man er stolte af.

Et solidt motto er, at »vi gider godt«, og det skinner igennem i det daglige engagement i forhold til kunder og samarbejdspartnere, som Britt Andersen, koordinator for Viden & Udvikling udtrykker det.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk