12. juli 2020
Som sædvanlig var stemningen høj på ladet af vognene.
gallery icon

Se billedserie

Som sædvanlig var stemningen høj på ladet af vognene.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen platandans, men fest for alle pengene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen platandans, men fest for alle pengene
Opdateret 26. juni 2020 kl. 19:34
Kalundborg - 26. juni 2020 kl. 18:11
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en ensom platan, der stod og ventede på studenterne i Klosterparken, da fredagens 11 dimissioner var afrundet på Kalundborg Gymnasium og HF. Men dansende studenter var der i år ingen af grundet coronakrisen.

arrow Læs også: Rektor til studenter: I har bevist, I er som Pippi Langstrømpe

Til gengæld blev afslutningen på flere års slid, eksaminer og afleveringer fejret på behø­rig vis på den anden side af gymnasiebygningen, hvor de nybagte studenter spillede og dyttede om kap i deres pyntede studentervogne, der blev samlet på skolens parkeringsplads kl. 13.30.

- Vi undgår Covid-19 ved at drikke al sprittet, stod der på en af vognene i mængden af lærere og forældre, der tog billeder og flagede.

Også rektor Peter Abildgaard Andersen havde indfundet sig på fortovet på J. Hagemann-Petersens Allé, hvor han vinkede farvel, da de nybagte studenter traditionen tro dyttende kørte af sted fra gymnasiet og ud i byen.

To hold studenter måtte dog feste videre på skolens parkeringsplads i lidt længere tid, da der viste sig at være forskellige problemer med deres studentervogne. Hvor chaufføren i det ene tilfælde ikke havde noget kørekort, var det i det andet tilfælde forsikringspapirerne, den var gal med, fortæller vicerektor Mads Seneberg Christensen.

Det ene hold elever fik hurtigt bragt papirerne i orden, så de kunne komme ud at køre, hvor det andet hold i stedet tilkaldte en partybus fra et andet firma. Kl. 14.40 var de dog stadig ikke kommet af sted.

- De må lægge sag an mod firmaet, sagde vicerektoren om det vognmandsfirma, der havde sendt en chauffør af sted uden kørekort.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk