20. november 2017
Kelly Sandberg i det hjørne af butikken Finurlig, som er mest klar. Om cirka tre uger skal butikken være klar til de første kunder. Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

Kelly Sandberg i det hjørne af butikken Finurlig, som er mest klar. Om cirka tre uger skal butikken være klar til de første kunder. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indretter ny butik i Kordilgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indretter ny butik i Kordilgade
Kalundborg - 13. oktober 2017 kl. 20:34
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Der er meget, jeg skal nå endnu. Men jeg er kommet så langt, at jeg satser på at kunne åbne ved udgangen af oktober.

Sådan fortæller Kelly Sandberg, som for tiden går og knokler med butikken Finurlig i Kordilgade 40.

Finurlig er hverken et loppemarked eller en antikbutik, men derimod en butik, der skal handle med klassikere, retro og redesign, fortæller indehaveren.

Kelly Sandberg mangler at få butikkens navn på facaden, og hjemmesiden er heller ikke klar endnu. Vare-­siden er heller ikke 100 procent klar, og så skal der installeres et kassesystem.

Finurligs indehaver stammer fra Rødovre, og han har i de seneste 14 år boet i Litauen og arbejdet som konsulent, med restaurant og med eget webbureau, som stadig er aktivt. Kelly Sandberg bor nu i Kalundborg med Ramune Sandberg, som er tandlæge, og parrets to børn.

- Butikken Finurlig er en mellemting mellem hobby og noget professionelt for mig. Selvfølgelig skal det kunne løbe rundt, men denne butik er noget, jeg har besluttet mere med hjertet end med hjernen. Jeg er vild med gode stilting og kvalitet, og patina viser, at en genstand har haft et liv. Nogle varer gør jeg intet eller meget lidt ved, mens andre redesignes af mig selv, hvilket kan ske på mange måder.

Kelly Sandberg har skaffet butikkens varer fra flere kanaler, og kommende kunder vil blandt andet kunne finde lamper, skabe og andre ting fra det nedlagte Kalundborg Sygehus. Varer med industrielt præg har også en særlig plads i butiksindehaverens hjerte, og de findes både i butikken og derhjemme i privaten i Kalundborg.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med at finde nye ejere til gode ting, der fortjener det, siger Kelly Sand­berg.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk