16. januar 2019
Et af dagens trækplastre på vandet var yoga-øvelserne på bræt. Koncentration, balancekunst; elegance. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Et af dagens trækplastre på vandet var yoga-øvelserne på bræt. Koncentration, balancekunst; elegance. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I kø for at gå i vandet på Røsnæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I kø for at gå i vandet på Røsnæs
Kalundborg - 04. august 2018 kl. 14:59
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tænk at stå i kø - i op til to og en halv time - for at få lov til at falde i vandet! Men det var de hyggelige kendsgerninger lørdag i vandet omkring det nye Maritime Aktivitetshus på Røsnæs Havn.

Aktiviteten i lagunen - en blandt mange på denne skønne dag for vandhunde - hedder SUP, som står for Stand Up Paddle, tilrettelagt af Røsnæs Havkajak Klub, som i samarbejde med sejlklubben iscenesatte flere forskellige tilbud, som helt sikkert også lokkede nye ansigter til havnen; og måske nye medlemmer indenfor i det maritime hus.

- Det håber vi da, smiler Christian Ildor, medlem af styregruppen. Og fremmødet kan Røsnæs Udvikling og Beboerforening bestemt ikke klage over.

- Vi er glade for den støtte, vi har modtaget fra eventpuljen Liv i Kalundborg, hvor store virksomheder sammen med Kalundborg Kommune har bidraget økonomisk, som eventmagere og aktivitetsskabere kan søge på.

Christian Ildor fortæller, at Røsnæs-arrangørerne ikke helt fik det beløb, man søgte - for det var 40.000 kroner.

- Men de 18.000, vi har fået tilsagn om, dækker udgifterne til de mange instruktører, der er knyttet til dagens aktiviteter. Og det er vi naturligvis meget tilfredse med.

Kan man tro på en gentagelse ovenpå denne dags succes-oplevelser?

- Det er meget tidligt at sige noget om. Men personligt kunne jeg sagtens forestille mig, at vi vender tilbage med noget tilsvarende, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk