21. september 2021
The Electric Dylan Project, her med Rasmus Madsen i front på guitar, fejrer Bob Dylan med hyldestkoncert i Juviklubben. PR-foto
The Electric Dylan Project, her med Rasmus Madsen i front på guitar, fejrer Bob Dylan med hyldestkoncert i Juviklubben. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hyldestkoncert: His Bobness skal fejres i Juviklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hyldestkoncert: His Bobness skal fejres i Juviklubben
Kalundborg - 13. september 2021 kl. 05:50
Af Stefan Andreasen

En ganske særlig musiker og sangskriver med ubeskrivelig stor betydning for musikhistorien - »His Bobness« Bob Dylan - fyldte 80 år tidligere på året og fejres med hyldestkoncert i den nostalgisk anlagte Juvi-klub i Kalundborg, onsdag den 15. september.

Med lige dele beundring og respekt for det imponerende originalmateriale nyfortolker The Electric Bob Dylan Project de gamle Dylan-sange og leverer dem med nerve, autencitet og spilleglæde.

Orkesterets medlemmer er kendt fra navne som Johnny Madsen, Peter Belli, Poul Krebs, Henning Stærk og Uhrban Stöjband og har alle tilknytning til det vestjyske.

Besætningen består af Rasmus Madsen, vokal og guitar, Martin Rauff, vokal og guitar, Niels Ole Thorning, keyboards, Niels Kvist, bas, og Casper Mikkelsen, trommer.

The Electric Bob Dylan Project tager, som navnet antyder, afsæt i den musikhistoriske milepæl, da Bob Dylan den 25. juli 1965 gik på scenen på Newport Folkfestival, som så mange gange før, men denne gang medbragte band og elektrisk guitar, den senere så ikoniske Sunburst Fender Stratocaster, inspireret af den rå rocklyd i The Beatles og The Animals.

Den kun 16 minutter lange koncert og den efterfølgende turne med The Band markerede Dylans endelige opgør med den akustiske folkesanger-tradition og det elektriske gennembrud for den amerikanske folkemusik, der fik en genopblomstring.

Dylan og hans elektriske guitar står bag et hav af musikhistoriens største klassikere - »Knocking On Heavens Door«, »Hey Mr. Tambourine Man«, »Like A Rolling Stone« og »Maggie's Farm« for bare at nævne nogle af de sange, der vil blive spillet i Juvi den 15. september.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk