20. oktober 2019
Kenneth Normand er avanceret paramediciner og funktions-ansvarlig i Præhospitalt Center i Region Sjælland. Ham kan man nøde 26. september i Sundheds- og akuthuset på Nørre Allé 31 i Kalundborg.
Kenneth Normand er avanceret paramediciner og funktions-ansvarlig i Præhospitalt Center i Region Sjælland. Ham kan man nøde 26. september i Sundheds- og akuthuset på Nørre Allé 31 i Kalundborg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvad sker der, når man ringer 112

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad sker der, når man ringer 112
Kalundborg - 16. september 2018 kl. 18:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det spørgsmål får man besvaret den 26. september, hvis man tilmelder sig efterårets første sundhedscafe, som holdes fra kl. 16-18 i Sundheds- og akuthuset på Nørre Allé 31 i Kalundborg.

Oplægsholder er Kenneth Normand, som er avanceret paramediciner og funktions-ansvarlig i Præhospitalt Center i Region Sjælland.

Hvem kommer man til at tale med, og hvad har de brug for at vide, når man ringer 112, er noget af det, man kan blive klogere på.

Kenneth Normand fortæller også om, hvem der kommer ud, når der er brug for hjælp. Hør om både de professionelle og de frivillige, som man kan møde, hvis man får akut brug for hjælp.

På tur med Kenneth
- Præhospitalt Center har et veluddannet bredt sammensat personale, ambulance-assistenter, behandlere, paramedicinere og akutlæger. Hvilke kompetencer har de og hvem gør hvad? Det kan man få meget mere at vide om, når Kenneth tager os med på en tur fra der ringes 112, til ambulancen ankommer med patienten på sygehuset og overgiver denne til videre behandling, oplyser sundhedskonsulent Jytte Larsen, Kalundborg Kommune.

Gratis og åben for alle
Der vil undervejs i oplægget komme gode råd om korrekt alarmering og oplysning om symptomer på akut og invaliderende sygdom, som man bør reagere på.

Kenneth Normands baggrund er 16 års erfaring med at arbejde med syge og tilskadekomne fra forsvaret og det Præhospitale miljø. Der vil efterfølgende være rig mulighed for at stille spørgsmål til Præhospital behandling.

Det er gratis at deltage i sundhedscafeen, som er åben for alle, men tilmelding er nødvendig.

Sundhedscafeerne arrangeres i et samarbejde mellem Diabetesforeningen, Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse, Lungeforeningen, Kalundborg Kommune og Region Sjælland.

Tilbud til borgerne

Efter oplæg og spørgsmål serveres frugt og vand i receptionsområdet, og der vil være mulighed for at tale med arrangørerne om deres tilbud til borgerne i Kalundborg Kommune - f.eks. rådgivning - netværk - sundhedstilbud - opfølgning - formidling af kontakt til andre ressourcer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk