13. december 2019
Dan Jensen fjerner lågen til det forjættede loppeland på KHIs sportsanlæg. Og så går det ellers i rask travl frem til lopperierne! Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

Dan Jensen fjerner lågen til det forjættede loppeland på KHIs sportsanlæg. Og så går det ellers i rask travl frem til lopperierne! Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hundreder til loppefest gigante

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hundreder til loppefest gigante
Opdateret 20. juli 2019 kl. 15:38
Kalundborg - 20. juli 2019 kl. 15:07
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De myldrede ind, fra begge indgange fra hver sin ende af sportspladsen: Flere hundrede gæster lagde traditionen tro vejen forbi Kirke Helsinge til egnens største loppemarked.

Kirke Helsinge IFs Venner blev skabt for 40 år siden i 1979, og stort set hvert år har det store loppemarked i juli været hovedbidragsyder til foreningens formue på nu omkring 600.000 kroner - og endnu vigtigere - sponsoreret gode formål til ungdomsafdelingen i hovedforeningen, Kirke Helsinge Idrætsforening.

Alt det bliver der ikke lavet om på efter loppefest anno 2019 lørdag i perfekt loppe-vejr. Men der er nu alligevel en ikke ubetydelig forandring i vennernes økonomiske politik på vej:

- Vi har jo gennem alle årene haft det princip, at det er forskellige ungdomsprojekter i KHI, vi støtter, oftest med årlige bidrag i omegnen af 30.000 kroner. Men nu åbner vi for, at også andre dele af KHI kan søge økonomisk støtte, så længe ansøgningerne samlet set begunstiger KHI som forening, siger vennernes formand, Kristian Pedersen, en af de op mod 100 gulblusede hjælpere på det dejlige sportsanlæg i byens udkant.

Opdateres søndag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk