18. oktober 2021
Når Paul Harrison Band går på scenen er der garanti for musikalsk dynamik og teknisk højt niveau, krydret med masser af humor. Foto: Peter Andersen
Når Paul Harrison Band går på scenen er der garanti for musikalsk dynamik og teknisk højt niveau, krydret med masser af humor. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Humørfyldt swing på Postgaarden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Humørfyldt swing på Postgaarden
Kalundborg - 07. oktober 2021 kl. 09:40
Af Stefan Andreasen

Kalundborg: Den britiske klarinettist Paul Harrison Band rykker fredag den 8. oktober ind på Postgaarden i Kalundborg med sit stærkt sammenspillede swingband til en aften i Kalundborg Blues- & Jazz Club.

Med sig har Harrison et stærkt team af danske og udenlandske musikere, blandt andre den herboende kroatiske sangerinde, Antonia Barisic og den svenske trombone-virtuos Niklas Carlson.

Når Paul Harrison Band går på scenen er der garanti for musikalsk dynamik og teknisk højt niveau, krydret med masser af udadvendt humor.

Repertoiret er bredt - fra up-tempo numre til smukke ballader i jazzens rytmiske stilarter. Kendetegnet er, at det swinger, når den energiske kapelmester slipper sit band løs.

Udover Paul Harrison, Niklas Carlsson og Antonia Barisic består bandet af Asger Søgaard, guitar og banjo, Søren Stausbøl, piano, Peter Williams, kontrabas, og Mikkel Find, trommer.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk