20. april 2019
Lone Daugaard Truelsen demonstrerer her, hvordan hun kan med det nye udstyr til kameraet tager et billede af hårbunden hos Berit Andersen. Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Lone Daugaard Truelsen demonstrerer her, hvordan hun kan med det nye udstyr til kameraet tager et billede af hårbunden hos Berit Andersen. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hos A-Klip vækker man håret til live igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hos A-Klip vækker man håret til live igen
Kalundborg - 15. september 2018 kl. 11:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu behøves man ikke længere at være helt fortvivlet ved tanken om endnu en dårlig hårdag, hvis man lider af tyndt hår og hårtab. Hos A-Klip i Kordilgade har man nemlig både produkterne, der kan afhjælpe problemerne, ligesom frisør Lone Daugaard Truelsen nu kan kalde sig ekspert på området efter at have været igennem et 12 uger langt kursus.

Med produkterne fra Nioxin kan hun behandle kundernes hårbund, så de får et tykkere og mere fyldigt hår. Lone Daugaard Truelsen er nu i fuld gang med at give sin viden videre til Berit Andersen, indehaver af Salon-A.

Hårsække i dvale
- Der er flere forskellige grunde til, at man taber lidt hår. Det kan være i forbindelse med en sygdom, medicin, graviditet, alder eller også har man bare tyndt hår fra naturens side.

- Hårtabet kan eksempelvis skyldes ubalance i hovedbunden, og det giver finere og færre hår. Det kan også skyldes, at hårsækkene er gået i dvale. Håret har derfor brug for et boost i form af rensning, optimering og behandling, og det er lige præcis der, produkterne fra Nioxin kommer ind i billedet, forklarer Lone Daugaard Truelsen.

Produktet har 12 år i træk vundet titlen som det mest populære hårprodukt i USA.

- Det, som Nioxin kan, det er at rense og booste hovedbund og dermed genopbygger det balancen i hovedbunden, forklarer Berit Andersen, som allerede er godt ind i fordelene ved produktet.

Afslørende foto
Inden Lone Daugaard Truelsen eller Berit Andersen går i gang med behandlingen, tager de et foto af kundens hovedbund og ud fra det foto, som meget tydeligt afslører forholdene i hovedbunden, går man i gang med behandlingen.

Ofte er der behov for at fjerne fedt, talg og andet skidt fra hovedbunden, så hårsækkene ikke lukkes til.

Fokus på Nioxin fredag
Både Berit Andersen og Lone Daugaard Truelsen har begge goder erfaringer med de første kunder, som har fået mere glans og fylde i deres hår efter behandlingen.

På fredag den 21. september fra kl. 15.30-17.30 afsætter A-Klip to timer, hvor man udelukkende vil koncentrere sig om at præsentere kunderne for Nioxin.

Kunderne skal bestille tid på forhånd, så der er mulighed for at give en grundig forklaring til hver enkelt om produktet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk