22. oktober 2019
Onsdag fejrede man i Gørlev den selvejende institution Hobittens 50 års fødselsdag.
gallery icon

Se billedserie

Onsdag fejrede man i Gørlev den selvejende institution Hobittens 50 års fødselsdag.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hobitten i Gørlev blev fejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hobitten i Gørlev blev fejret
Kalundborg - 15. maj 2019 kl. 17:24
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag var en festdag i Gørlev. Her kunne den selvejende institution Hobitten fejre sin 50 års fødselsdag, og selv om Hobitten er langt fra at være den største i kommunen, så har den gennem årene formået at sætte sit præg på lokalsamfundet i Gørlev.

- Hobitten er en lille børnehave med plads til 40 enheder, som det hedder i teknokratsprog. Gennem årene er der alligevel rigtig mange børn, som er nået at lære Hobitten at kende. Faktisk har vi haft over tusinde børn gående, fortalte bestyrelsesformand Niels Jørgensen da han bød velkommen til gæsterne.

Blandt fødselsdagsgæsterne var blandt andet tidligere amtsborgmester Søren Eriksen, der samtidig var den første formand for børnehavens bestyrelse.

- Hobitten er resultatet af en gruppe lokale ildsjæles hårde arbejde, et arbejde som startede flere år før jeg kom til. Det var dygtige folk, der forstod at tale deres sag og bruge de lokale medier og muligheder. For eksempel holdt de den stiftende generalforsamling på Gørlev Kro, så folk stod i kø for at skrive deres børn ind, fortalte Søren Eriksen.

Også borgmester Martin Damm, der ligeledes har en fortid i bestyrelsesarbejdet omkring Hobitten kiggede forbi for at ønske fødselaren alt det bedste i fremtiden.

Efter talerne var der musik og underholdning for børnene med Anna Spejlæg, hvorefter der i dagens anledning var arrangeret en ekstra overraskelse, da en lille isvogn mødte op med kolde forfriskninger til alle lækkersultne børn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk