4. juli 2020
Den 14. november kl. 16.00-18.00 gæster den erfarne historiefortæller Mariane Josefsen Symb, hvor temaet er gys og gru.  PR-foto
Den 14. november kl. 16.00-18.00 gæster den erfarne historiefortæller Mariane Josefsen Symb, hvor temaet er gys og gru. PR-foto
Foto: Justine Hoegh
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Historiefortælling hos Symb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Historiefortælling hos Symb
Opdateret 12. november 2019 kl. 17:51
Kalundborg - 12. november 2019 kl. 17:10
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hårrejsende gyserhistorier med den erfarne historiefortæller Mariane Josefsen fra København samt en workshop, hvor man selv kan prøve kræfter med fortællekunsten. Det er blandt andet hvad man kan se frem til i november hos Symb, fremgår det af en pressemeddelelse.

I 20 år har Mariane Josefsen fortalt historier for store og små i hele landet. Torsdag den 14. november kl. 16.00-18.00 gæster hun Symb, hvor temaet er gys og gru. Med fortællesupport fra Jürgen Andresen, også kendt som »trubadur« ved Kalundborg Middelalderfestival, er der lagt op til en (u)hyggelig stund når dørene åbnes til arrangementet Gysere i aftenskumringen. Der bydes på en kavalkade af gyserhistorier, som med garanti vil få pulsen til at stige, og hårene på armene til at rejse sig.

Er man interesseret i selv at prøve kræfter med storytelling, afholder Symb ligeledes en workshop lørdag den 30. november kl. 14.00-19.00. Her vil alle få chancen for selv at eksperimentere med den ældgamle fortællekunst. Til workshoppen vil Jürgen Andresen skabe rammerne for en tryg kreds, hvor der vil være mulighed for at lege med historierne og slippe fantasien løs. Hvis der er stemning for det, kan der etableres en fast fortællekreds i Symb fremadrettet. Workshoppen afsluttes med et måltid mad lavet af Ullas Landkøkken.

Begge aktiviteter afholdes i Symb, Banegårdspladsen 2 i Kalundborg.

Arrangementet med Mariane Josefsen er støttet af Kalundborg Kommunes kultur- og fritidsudvalg.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk