18. november 2019
Den 43. udgave af Gørlev Hesteskue og Kræmmermarked fik lørdag en våd start. Alligevel fandt et pænt publikum vej til Gørlev. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Den 43. udgave af Gørlev Hesteskue og Kræmmermarked fik lørdag en våd start. Alligevel fandt et pænt publikum vej til Gørlev. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hestefolket strømmede til Gørlev trods regnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hestefolket strømmede til Gørlev trods regnen
Kalundborg - 07. juli 2019 kl. 13:01
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 43. udgave af Gørlev Hesteskue og kræmmermarked fik en våd start lørdag, hvor byger med jævne mellemrum faldt ned over markedspladsen og fik tilskuere, kræmmere og hestefolk til at søge læ i de mange opsatte telte.

Alligevel blev der i løbet af lørdagen holdt adskillige opvisninger og shows, blandt andet med den 25-årige cirkusprinsesse Charmaine Berdino fra Cirkus Arena, der sammen med to heste demonstrerede frihedsdressur og ridning uden saddel og andet udstyr.

- Jeg snyder lidt i dag, og bruger et dækken, så hestene er blevet meget våde og glatte af alt regnen, undskyldte, Charmaine Berdino, der talte til sine heste på en blanding af tysk, engelsk og fransk.

Senere var der opvisning med både de sorte friesere og de store belgiere. Derudover blev der også tid til et show med politihunde og til at Lammefjordens Bueskytter gav en opvisning i deres kunne.

I år havde Gørlev Heste og Kræmmermarked også inviteret beboerne på Rørmosecenteret i Gørlev til at komme på besøg på hesteskuet.

- Vi har aftalt, at vi kommer op og henter dem som har lyst med en hestevogn, og kører dem herned så de kan få en kop kaffe og sidde og se på hestene, fortæller Lone Bing, fra Gørlev Hesteskue og Kræmmermarked.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk