23. januar 2020
Heide Flor Müller og hendes to elever, Jasmin Flor og Patrick Müller er klar i Flor´s Hair Design. Foto:  Charlotte Koefoed
Heide Flor Müller og hendes to elever, Jasmin Flor og Patrick Müller er klar i Flor´s Hair Design. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Heidi tilbage i egen salon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Heidi tilbage i egen salon
Kalundborg - 12. august 2019 kl. 18:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange kender sikkert Heidi Flor Müller fra hendes forskellige frisørsaloner, både i Høng og Ruds Vedby, men efter en pause, hvor hun har haft travlt med at hjælpe gemalen, Lars Flor i hans virksomhed, er der nu blevet tid til igen at åbne frisørsalon. Og adressen på Helenevej 5 i Høng deler hun med Lars Flor og hans køreskole og transportvirksomhed.

Flor´s Hair Design hedder salonen og der er fire betjeningspladsen. Det er Heidi selv, der skal klippe, farve, krølle og sætte håret, men hun får hjælp af de to unge elever, Patrick Müller på 21 år og Jasmin Flor på 16.

Patrick Müller er Heidis søn og Jasmin Lars´ datter, så begge de unge mennesker er praktisk talt vokset op i frisørfaget.

Der vil være åbent i frisørsalonen fra mandag til og med lørdag og man kan bestille via florshairdesign.dk eller via telefonen.

Der er reception fredag den 16. august mellem klokken 15 og 18 og alle er velkomne til at kigge forbi og hilse på.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk