22. oktober 2019
Havnens dag i Havnsø tiltrak omkring 600 deltagere til arrangementet i 2018, og der håbes fra arrangørside på et lige så godt fremmøde lørdag den 25. maj.
Havnens dag i Havnsø tiltrak omkring 600 deltagere til arrangementet i 2018, og der håbes fra arrangørside på et lige så godt fremmøde lørdag den 25. maj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havnsø melder klar til en stor Havnens Dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havnsø melder klar til en stor Havnens Dag
Kalundborg - 24. maj 2019 kl. 07:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 25. maj er det Havnens Dag, og i Havnsø er der planlagt en længere række arrangementer i den maritime anledning, fortæller Michael Høy fra havnekontoret, som står for rammerne, mens indholdet i Havnens Dag i Havnsø skabes af foreninger og frivillige.

For de meget morgenfriske er der mulighed for at deltage i en fiskekonkurrence på værftet. Mødetiden er sat til klokken 06 til 08, hvor der er morgenmad, og indvejningen sker klokken 15.

Havnens Dag i Havnsø begynder officielt klokken 10 og varer til midt på eftermiddagen. Sejlklubben stiller op med optimister, havkajakker og stand up paddle samt bevæg dig for livet og familiekajak.

Fritidsfiskerne arrangerer krabbevæddeløb, røgning af fisk og harmonikamusik. Og Musik i Havnsø har sørget for underholdning med linedansere klokken 11.30.

På værftet er der desuden »ting med tang« og andre børneaktiviteter, mal en båd, og her vil man også kunne finde Bjergsted Rytmiske Musikskole med Manda-A-Manda + Vini.

I Færgeterminalen er der udstillet maritime billeder og der er også en udstilling med Havnsøs historie.

ur

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk