24. september 2020
Havnegrillen i Kalundborg Havnepark har skiftet hænder. Det er Johnny Hansen, som mange måske kender som ejer af Hansen Biler A/S, der har købt ejendommen. Foto: Per Christensen
Havnegrillen i Kalundborg Havnepark har skiftet hænder. Det er Johnny Hansen, som mange måske kender som ejer af Hansen Biler A/S, der har købt ejendommen. Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havnegrillen i Havneparken har skiftet hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havnegrillen i Havneparken har skiftet hænder
Kalundborg - 18. maj 2020 kl. 18:11
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Havnegrillen i Kalundborg Havnepark var indtil for nylig ejet af Michael Schiøler Rasmussen, der ejer Kalundborg Rør- og Fjernvarmetek A/S.

Nu har grillen på havnen imidlertid skiftet hænder. Det oplyser Jeanette Rasmussen, der er kone til Michael Schiøler Rasmussen, og som har stået for handlen.

Det er Johnny Hansen, som mange måske kender som ejer af Hansen Biler A/S på Slagelsevej i Kalundborg, der har overtaget Havnegrillen, oplyser Jeanette Rasmussen.

Johnny Hansen ejer de to bilforretninger Hansen Biler A/S i Kalundborg og Hansen Biler Slagelse A/S i Slagelse. Han ejer også autoværkstedet Lanthers Autoværksted i Elmegade samt gulv- og gardinforretningen Garant i Rendsborgparken. Sidst har han selskabet Ejendomme Kalundborg Aps.

Havnegrillen ligger på kommunens grund og er altså en bygning på lejet grund.

Det vides endnu ikke hvem, der skal forpagte Havnegrillen, efter Niels Henrik Jensen stoppede som forpagter i slutningen af marts.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk