26. april 2019
Virksomhedens havbrugs­koordinator Jeppe ­Aasagergaard og fiskemester Anders Lejbach på havbrugets arbejdsskib i Reersø Havn. 

Foto: Bjarne Robdrup
Virksomhedens havbrugs­koordinator Jeppe ­Aasagergaard og fiskemester Anders Lejbach på havbrugets arbejdsskib i Reersø Havn. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havbrug på Reersø på jagt efter Danmarks første elev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havbrug på Reersø på jagt efter Danmarks første elev
Kalundborg - 23. juli 2018 kl. 13:01
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Du kommer til at lære at føre et arbejdsskib, sejle speedbåd; du kommer til at tilegne dig viden om fodring og pasning af fisk. Om miljø i vandet og på land«.

En unik akvakultur-virksomhed søger en elev til en unik uddannelse.

Musholm A/S, et af Danmarks største havbrug, vil have fat i næste generation til ansættelse i et eksport-­erhverv i fremdrift.

- Det er af stor vigtighed for virksomheden at kunne uddanne og ansætte medarbejdere, der ved hjælp af uddannelsen og praktiktiden bliver godt klædt på, såvel teoretisk som praktisk, til at løse de forskellige opgaver, der er i virksomheden. Vi ønsker en medarbejderstab, der spænder bredt, med såvel ældre, erfarne som unge, energiske medarbejdere. Vi har valgt at rette søgelyset mod unge med energi og med lyst til at lære. Vi mener, at vi har en god og spændende arbejdsplads at tilbyde, foruden dygtige og erfarne medarbejdere, der kan lære fra sig og sikre, at den næste generation af havbrugsmedhjælpere bliver klædt godt på til et spændende arbejdsliv på havet, siger havbrugskoordinator Jeppe Aasagergaard Jensen fra Musholm til Nordvestnyt.

Den nye medarbejder skal arbejde med udgangspunkt i Reersø Havn, hvor Musholm A/S har hovedsæde, og derfra på havbrugene i Storebælt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk